Svensk nazist anklages for krigsforbrydelser i Bosnien-Hercegovina

Nazisten Jackie Arkløv dømt for forbrydelser mod menneskeheden

   Jackie Arkløv, som fik livstidsstraf for de nazistiske politimord i Malexander 1999, bliver nu også tiltalt i en svensk domstol for forbrydelser modFolkeretten i Bosnien Hercegovina.

-Jeg regner med at rejse tiltale næste fredag -( 14.juni) – udtaler “kammar-åklagare” (landsretssagfører) Lise Tamm ved det internationale anklagerkontoret i Stockholm

Anklagen omfatter forbrydelser begået 1993 da Arkløv var lejesoldat for
den “kristne bosnien-kroatiske” side.

Arkløv og tusinder af andre unge, fascister såvel som lykke-søgere på jagt efter spænding heriblandt potentielle sadister, torturbødler og mordere blev opmuntret af de borgerlige medier til at deltage i Nato- og EU-staternes militære indblanding i konflikterne i Jugoslavien gennem hetz mod bestemte jugoslaviske grupper og politikere.
En ensidig hetz mod Jugoslaviens regering i Beograd som blev opfattet som propaganda for at deltage i den borgerkrig som udviklede sig i 1990`erne.

  Idag er flere af dem – som er på fri fod – taget til Irak og Afghanistan hvor de med statsstøtte deltager i de amerikanske besættelsesstyrkers terror,mord og tortur.
  Det genforenede kapitalistiske Tyskland – under den “kristeligt-demokratiske” Helmuth Kohl – og andre EU-lande opmuntrede og støttede samme kroatiske side og andre delrepublikker til at løsrive sig og dermed splitte den Jugoslaviske Forbundstat.

Kroaterne og andre blev støttet ikke bare politisk-diplomatisk, men også økonomisk og militært til at bryde med Beograd-regeringen og og dermed åbne op for de
politiske og økonomiske “reformer” med liberaliseringer og privatiseringer af statsvirksomhederne som EU ,med Tyskland i spidsen krævede.

Arklöv begik krigsforbrydelser, dels i kampsituationer, dels i lejrerne i Gabela och Grabovina, hvor han ifølge en dom i en bosnisk domstol også gjorde sig skyldig i omfattende tortyr af muslimske fanger.

Det var overlevendefanger der vidnede mod Jackie Arklöv som blev dømt i Bosnien til 13 års fængsel for krigsforbrydelser af en domstol i Mostar/Jugoslavien.
Straffen blev dog senere ændret til otte år.

En mild straf som Arkløv dog var utilfreds med

Og allerede efter et år – i 1996 – blev Arkøv frigivet, fik en flybillet og fløj til Sverige.
Alle retslige anklager mod Arkløv bliver afvist i Sverige.

Det skulle vise sig at være en fejltagelse.
På fri fod organiserer Arkløv og andre nazister et bankrøveri i Malexander.
De nazistiske bankrøvere og krigsforbryderen Jackie Arkløv bliver opdaget og under flugten viser nazisterne igen deres afstumpede meneskeforagt.
To polifolk bliver myrdet den 28 maj 1999 i egnen omkring Malexander i Østlige Sverige.
Arkløv og to nazistiske medsammensvorne blever arresteret i 1999 og idømmes livstids-fængel.

Nye vidneudsagn

Siden Arkløv blev sluppet fri gennem en fangeudveksling og kom til Sverige blev en en udredning sat i værk, som blev nedlagt grundet “mangel på beviser”.

Efter at flere vidner har stået frem med nye oplysninger blev forundersøgningen genoptaget i 2004 om forbrydelser mod folkeretten.

Torturerede fanger

I et interview i avisen Dagens Nyheter 1999 opgav Arkløv at han havde “taget livet af så mange bosnier som muligt”.
Han tilstod at han torturerede fanger, mishandlede kvinder og plyndret jugoslaviske hjem, boliger og forretninger.

Han beskrev sig som en god soldat for den kroatiske side og sagde at han ikke skammede sig det mindste over at han tilsluttede sig de kroatiske jæger-korps HVO.
Reelle Dødspatruljer som har tusinder af menneskeliv på samvittigheden.

Derimod indrømmede Arkløv at han skammede sig over de “dumme ting jeg gjorde, krigsforbrydelserne”.

Inkom 7 juli 2006
INTERPRESfakta:
Forbrydelser mod folkeretten er “forbrydelser mod freden, forbrydelser mod menneskeheden samt grove forbrydelser mod krigens love”.

Også statshandlinger som strider imod Forbuddet mod brug af vold i FN`s Charter ,
mod folkenes ret til selvbestemmelse, grove overgreb mod menneskerettighederne og grove miljø-forbrydelser er forbrydelser mod Folkeretten sådan som den blev stadsfæstet efter den fascistiske Anti-kominternpagts – Nazi-tysklands, Fascist-Italiens ,Kejseriget Japans samt andre allierede som Finlands og Ungarns – nederlag i 1945.

Alle staters – uanset om de kalder sig “demokratiske og liberale” som EU og Nato-staterne – militære aktioner,invasioner og aggressionskrige er forbrydelser mod freden ifølge FN`s Vedtægter (Chartererets tale om forbud mod brug af vold)

Krigsforbrydelser er også at give ordre om tortur eller at deltage i torturen.

Med forbrydelser mod menneskeheden menes bl.a. mord, folkedrab og slaveri.

Forbrydelser som blev defineret ved flere rets-processer efter den Anden Verdenskrig, bl.a. Nürnberg-processen.

Den svenske Statsborger Jackie Banny Arklöv blev født 6 juni 1973, er nazist, morder, torturbøddel og krigsforbryder.
Til Oplysning for de “religions”-kritiske danske medier skal det oplyses at Hr. Arkløv er vokset op i et “kristent protestantisk” hjem.

KIlder:TT/interpres).

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s