Razzia mod korruption i EU-hovedkvarteret

Razzia mod EU-korruptionen
Den kapitalistiske koruption i “EU-staten” er nu så omfattende at anklagemyndigheden var nødt til at beordre en “early morningraid” mod det statskapitalistiske EU-bureaukrati´s kontorer i en række lande. Flere end 150 politifolk gennemførte i morgengryets time en række samordnede aktioner mod EU-kontorer i Belgien, Frankrig, Italien og Luxemburg. Razziaerne skete i forbindelse med en udredning om korruption i EU-administrationen.

SVENSKA

Korruptionsräd mot EU – Polisen i Belgien, Frankrike, Luxemburg och Italien har idag genomfört flera samordnade räder i samband med en utredning om korruption inom EU-administrationen.
Poliser i de fyra länderna slog til samtidigt i gryningen på tisdagen, sade anklagermyndigheten i Bryssel. Sammanlagt deltog flere end 150 poliser i razziaer mod over 30 kontorer. Blandt andet EU-kommissionens og EU-parlamentets lokaler i Bryssel gennemsøgt og mange dokumenter konfiskeredes, sagde anklagemyndigheden.
En talsmand for EU-kommissionen sagde att personalen samarbetar fullt ut med polisen men inte tänker göra några kommentarer så länge utredningen pågår.
EU´s bureau for bedrageribekæmpning, Olaf, hjælper politiet med udredningen, sagde talsmanden. Over 30 kontorer blev gennemsøgt, bl.a. EU-kommissionens och EU-parlamentets lokaler i Bruxelles och många dokument beslagtogs, uppger åklagarmyndigheten. Tillslag gjordes också i privata hem, hos banker och företag. Misstankarna gäller mutor till EU-tjänstemän i samband med inköp av säkerhetsutrustning.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s