Kina: Bedrageri for 27 milliarder kr.

Revision afslørede underslæb.

Rigsrevisionen i Kina har i en rapport (6/12 2005 ) afsløret at statslige funktionærer og tjenestemænd i løbet af året har begået underslæb for hvad der svarer til 27 milliarder kr. Det er sket efter Rigsrevisorernes granskning af 22.000 tjenestemænd

I løbet af næste år skal flere af landets mest prestigefyldte projekt granskes , udtalte revisionschefen Li Jinhua ved en pressekonference den 26.dec. Det gælder for eksempel forberedelserne for sommer-OL i Peking 2008 og det gigantiske kraftværksbyggeriet Tre Kløfter .
          Li Jinhua er blevet noget af en folkehelt i Kina gennem hans rapporter om den kapitalistiskle koruption i den kinesiske samfundstop . . . . .Også i det kapitalistiske ”foregangsland” Danmark findes en Rigsrevision . I en rapport fortælles f.eks at det danske Nato-militær – det som Nato-politikerne kalder ”Forsvaret” – har anskaffet sig en af danmarks-historiens dyreste it-system.
”Forsvaret” betalte mere end 1159 millioner skattekroner for at anskaffe sig adminstrations-systemet DeMars. Systemet er udviklet af den storkapitalistiske gigant IBM. Udgifterne til anskaffelse og ibrugtagning af Nato-militærets administrationssystem blev i 1998 budgetteret til næsten 1000 millioner kroner. (Ca. en milliard kr.)
Tidsskriftet ”computerworld” skriver at : ” Ifølge Rigsrevisionens opgørelse har forsvaret overskredet det budget med 159 millioner kroner med en samlet investering på 1,15 milliarder kroner. Rigsrevisionen gør endvidere opmærksom på, at der udover de direkte udgifter til DeMars-projektet har været yderligere udgifter til en række DeMars-relaterede projekter.” <>Men Trods budgetoverskridelser for opimod 200 millioner kroner godkender den ”system”-tro danske Rigsrevision , Nato-militærets milliard-indkøb. Kilder: Svt.se/computerworld

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s