Amerika:Syv døde i skuddrama i USA

7 oktober 2007 –
Syv unge blev skudt ihjel i et hus i landsbyen Crandon i den amerikanska delstat Wisconsin i dag. Skuddramaet udspillede sig i et hus hvor, omkring ti unge befandt sig. Den mistænkte gerningsmand, som var politimand, blev selv skudt ihjel af politiet i forbindelse med den store politijagt der fulgte . Ifølge Crandons borgmester var det en af politiets snigskytter der dræbte ham. raporterer medierne
I avisen: New Scotschman fortæller Jenny Stahl; moderen til en af de myrdede, den 14-år gamle Lindsey Stahl, at hendes datter ringede lørdag aften for at spørge om hun kunne sove over i en venindes hus.

“I’m waiting for somebody to wake me up right now. This is a bad, bad dream,” Mrs Stahl said. “All I heard, it was a jealous boyfriend and he went berserk. He took them all out.”

Wisconsin-kort Gerningsmanden var en 20 år gammel politimand. Han brugte sit våben til at skyde sin kæreste og fem andre unge ihjel under en fest i landsbyen Crandon i nordøstlige USA. Massakren var resultatet af et kærlighedssdrama, ifølge en talsmand for Crandons kommune. En af pigerne på festen var mandens eks-kæreste, som havde afsluttet forholdet og mødt en anden. Det siges at være oprindelsen til tragedien.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s