Amerika:Domstol i Florida frikendte i sag om sort teenagers død

13 oktober 2007 – SYV TIDLIGERE VAGTER OG en sygeplejerske på et ungdomsfængelse i Florida er frikendts for mord på en 14-årig afro-amerikansk dreng. Det skete til trods for at vagternas mishandel af ham findes på video. Den hel-hvide Florida-jury behøvede bare 90 minuter for at nå frem til frikendelsen af vagterne og sygepjejersken som stod anklaget for att have mishandlat 14-åringen så brutalt at han senere afled.

-Om du dræber en hund får du fængsel. Men om du dræber en lille sort dreng sker der ingenting, siger forældrernes advokat.

Drengen sendtes til ungdomsfængselet efter at have kørt sin mormors bil.asProtester mod frikendelsen14-åringen faldt sammen under løbetræning den 5 januari, bara nogle timer efter at han var kommit till ungdomsfængelset i Panhandle i Florida, dømt for at have kørt sin mormors bil.

Slog og sparkade

En video viser att fængslelsvagterne slog og sparkede Lee Andersson for att han skulle rejse sig og fortsætte løbe. En sygeplejerska stod og så på. Dagen efter døde drengen på sygehus.Først påstods at han døde på grund af en blodsjukdom. Men en obduktion viste att han blev kvalt. Vagterne havde forsøgt at presse kapslar med ammoniak ind i hans næse “i et forsøg at få liv i ham”.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s