Dårligste valg for Socialdemokratiet i over 100 år

14.nov.2007 – –  – Valget af mandater til Folketinget blev endnu en skuffelse for Helle “jeg kan slå Fogh“- Thorning . Og det tredje valgnederlag i træk for det nedslidte parti. Ikke siden 1906 har partiet fået så lille en andel af stemmerne. På den tid havde kvinder ganske vist ikke stemmeret. Det samme gjaldt mænd som havde modtaget “fattighjælp”, det vi kalder social bistand idag. Og det var ingen lille gruppe. men flere hundrede tusind mennesker. Derfor var partiets valgresultat dengang i virkeligheden bedre end det aktuelle resultat i 2007, selvom partiets andel af stemmerne var lavere end igår. Selv i det Thorning-“venlige” dagblad Politiken indrømmer man  idag:

Men heller ikke Helle Thorning-Schmidt stod for en skarp og uforsonlig oppositionspolitik. Faktisk var hendes politiske program på mange punkter ikke for alvor til at skelne fra statsministerens. Skattestoppet og størstedelen af udlændingepolitikken blev accepteret, og der blev ikke rigtig ført kampagne på katastrofen i Irak eller på den magtarrogance, der karakteriserer VKO-flertallet på en hel stribe områder. 

Og det kan tilføjes at Helle “jeg kan slå-Fogh”´s socialdemokrater ligesom den rigtige Fogh lykkedes med at holde kravet om folkeafstemning om den nygamle EU-traktat ude af valgkampen.Det ser ud som om forfatteren Carsten Jensen har ret da han konstaterede at Helle Thorning Schmidt ligner en politisk klon af Anders Fogh.Derfor tabte socialdemokraterne IGEN.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s