Sverige:Handikappet mand mishandlet til døde af nazister

10.OKT.2007 – *
sd

Nazister dømt for mord  

Tre unge teenagere organiseret i en nazistisk organisation blev igår dømt for at have tortureret en mand til døde i Upplands Väsby. Hele dødsmishandelen af den handikappede mand filmede de med mobilkamera. De unge nazister på  15 och 16 år, er aktive i Nationalsocialistisk front.Drengene fortsatte tortureren til den 55-årig til døde. Han blev mishandlet med baseball-kølle og knojern, blev skårret med en kniv – hvorefter de hældte salt i sårene. Efter at have tortureret manden i hans lejlighed gik de tre mordere og spiste. Derefter vendte de tilbage to gange. De filmede da den handikappede bad for sit liv. 16-åringerne torturede den bevægelseshæmmede manden med baseball-køller. Hvorefter de spiste middag.

– Lad mig leve, bad den blødende mand da de kom tilbage.     

Men hans torturbødler fortsatte med at mishandle den 55-årige mand– og filmede hans død med mobilen. I går – den 19 juni – blev de to unge anklaget for mord på den 55-årige handikappede mand i Upplands Väsby, meddeler SVT:s regionale program ABC. En tredje dreng på 15 år, anklages for grov mishandel. Ved tre forskelige tilfælde trængte drengene ind i mandens hjem for at mishandle ham med baseball-køller og knojern. Førsta gang under eftermiddagen, andre gang om aftenen efter at have spist middag. I løbet af natten chattede de på internettet – og besluttede sig for at vende tilbage en tredje gang. Da , hvor manden i realiteten var døende, skar de ham flere gange med en kniv og hælde salt i såren.Kriminalinspektør Lars Inge Franksson siger at han aldrig har oplevet noget lignende.
– Det er en forfærdelig grov mishandel , siger han. De unge filmede sig selv og den døende mand med en mobilkamera mens mishandelen pågik.– De handler foran kameraet, vender sig mod det ogh gør nazi-hilsninger, siger Lars Inge Franksson. Offrets bror siger at han ser frem imod retssagen mot de tre teenage-drenge.– Min bror havde lige besejret hans cancer. Han havde også præcis lært at gå igen efter at have været ramt af en stroke,fortæller han.

Nazi-propagandamateriale

De mordmistænkte drenge er aktive i Nationalsocialistisk front, meddeler regionalen ABC. Politiet har beslaglagt deres computere som indeholder store mængder af nazistisk propaganda-materiale.– Vi har også fundet hvad der virker være autentiske film med mishandel og rene henrettelser. Det ser ud som om drengene har være påvirket af dette, siger Lars Inge Franksson. Olle Castelius Uddrag af drengenes chatt under mordnatten.

Kl 0.14 ”er vi færdige med ham eller skal vi give ham en ordentlig omgang imorgen?” Kl 1.32 ”når vi tæsker ham i morgen så skriger vi “sieg heil” til ham :-P ”Kl 2.25 ”fatter ikke hvorfor han aldrig skriger” Kl 4.13 ”vi kan ryge rigtigt ad helvede til (“kan åka dit rejält”) 

Kilde: Aftonbladet , Metro : DOM i SAGEN –

NSF-aktivister dømt for mord    

To unge NSF-aktivister blev sidste torsdag dømt til tre henholdvis to og et halvt års ungdomsforsorg for et brutalt mord på en 55-årig mand. Mordet skete i sommers i Upplands Väsby. Den bevægelseshindrede mand blev mishandlet ved tre tilfælde indenfor det samme døgn. Den 19 juni døde han af de skader som den brutale mishandel havde medført. Nazisterne som blev dømt for det brutale mord havde også filmet flere af overgrebene. Blandt andet når de skriger ”sieg heil” samtidigt som de gør Hitlerhilsen´er og mishandler den forsvarsløse mand. En tredje gerningsmand, blot 15-år, blev dømt til 110 timers ungdomstjenste for sin delagtighed i mordet. At han fik et mildere straf beror främst på att han inte var deltagande på selve dødsmishandeln samt hans ringa ålder.De tre nazistiska teenage-mordere var alle knyttet til “Nationalsocialistisk front”.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s