EU:7% af Italiens BNP kontrolleres af kapitalistiske gangster-syndikater

23. okt. 2007 06.17

NY Rapport:Kapitalistisk mafia omsætter for mere end 700 milliarder

ROMA (Corrierra Dela Sera) MED EN ÅRLIG omsætning på 90 milliarder euro ~ 720 milliarder kr – er de kapitalistiske gangster-syndikater – sammenlagt en af landets største kapitalistiske sammenslutninger.
Det fremgår af en ny rapport til det italienske indenrigsministerium som slår fast at kapitalistiske gangstergrupper – med navne som “Ndrangheta” – “Camorra” – “Cosa Nostra” og “Mafia”  – årligt omsætter for tre-ciffrede milliard-beløb og i realiteten kontrollerer 7 procent. af EU-landet Italiens BNP.Kilde:Corrierre Dela Sera ; La mafia? «È la prima azienda italiana»,

DE italienske gangster-syndikater er opdelt i forskellige grupper som Cosa Nostra, Maffia, Camorra og Ndrangheta som ligesom andre kapitalistiske selskaber kæmper og konkurerer om indflydelse, markeder og kapital.

c
Demonstration mod gangster-syndikatet Ndrangheta i Locri; Oktober 2005 __________________
I de senere år er mafiaen også begyndt at “samarbejde” med andre større “legale” firmaer, ved at udøve vagt-virksomhed, opkræve beskyttelsespenge eller foretage anden form for pengeafpresning. Det skriver Italiens Sammenslutning af Detailhandlende i en ny rapport, som samtidig fordømmer mafiaens metoder.

Betaler beskyttelsespenge

I rapporten anslås det, at syv procent af Italiens økonomiske produktion går gennem organiseret kriminalitet, og at hver femte forretningsdrivende betaler beskyttelsespenge til mafiaen.   På Sicilien er det fire ud af fem.   Men det er ikke kun hos butikkerne, at mafiaens folk henter penge.  Rapporten fastslår, at alle brancher er berørt.Lige fra fødevarefremstilling til turisme og fra ejendomshandel til servicefagene.

 Betaler gerne.

 

De større firmaer er ifølge rapporten mere tilbøjelige til at forhandle en aftale på plads med mafiaen end at nægte at betale.Viceindenrigsminister Marco Minniti siger ifølge BBC som reaktion på rapporten, at stigningen i mafiaens aktiviteter er alarmerende.

Den kapitalistiske mafias omsætning på 90 milliarder € gælder Italien. Der er altså ikke taget højde for at de kriminelle kapitalistiske sammenslutninger opererer internationalt. Flere med indsigt i den kapitalistiske våben- narko- og sexhandel udenfor lovens rammer vurderer at denne illegale handel har en omsætning der gør de kapitalistiske bagmænd til verdens rigeste og mest magtfulde.  Relaterede artikler : Masseanholdelser af mafia-medlemmer * * * * * *
Italien – Den kapitalistiske mafia bag renovationskrise

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s