Kapitalistisk mafialeder skudt ihjel af politiet

5 dec 2007 

Manden som var leder af den kapitalistiske mafia i byen Gela og var en af Italiens 30 mest eftersøgte mænd, Daniele Emanuello, blev skudt til døde ved en politiaktion på en gård på Sicilien.  

Straks inden han døde slugte han dele af en notesbog. Ved obduktionen fandt man rester af noteringer i Signor Emanuellos strube. Det har endnu ikke fremgået om noteringerne er af intresse for efterforskerne.

De kapitalistiske mafia-aktiviter i Italien har en omfatning som kan sammenlignes med de amerikanske gangster-syndikater i USA, Mexico og Brasilien. Bekæmpningen af den kapitalistiske mafia koster hver eneste måned menneskeliv, civile såvel som politifolk og dommere der har haft mod til at træde op imod dens indflydelse. En række af Italiens politiske ledere er dømt eller mistænkes for forbindelser med de kriminelle kapitalistiske aktiviteter. Italiens tidligere Statsminister og kapitalistiske oligark og mediefyrste Silvio Berlusconi har flere gange været i retten anklaget for koruption og andre lovovertrædelser.  

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s