27 millioner om året til Tony Blair fra JP Morgan

15.januar 2008

NEW YORK ( BBC)   Tony Blair,  Englands tidligere Statsminister og leder af NEW Labour , som er de engelske socialdemokraters parti, regner med at modtage opimod 27 milloner kronor om året for sin “konsulttjenster” på den kapitalistiske investmentbank JP Morgan.

Til Tony Blairs arbetsoppgaver hører at “analysere politiske og økonomiske forandringar som følger i globaliseringens spor, oplyser BBC.    Efter at Tony Blair med kælenavnet “The poodle” forlod Statsministeriet i Downing Street ;London i juni i fjor, har han ifølge BBC ” arbejdet ideellt” som Mellemøstendiplomat og forelæser.

Tony Blair har ingen planer om at ophøre med disse finansielt indbringende aktiviteter med “opgaver for andre selskaber og sektorer”

“- Jag har alltid været intresseret i forretninger og globaliseringens påvirkning. Nu for tiden spiller politik og økonomi meget tæt sammen , i forskellige dele af verden”, udtaler Blair til Financial Times.   Investmentbanken JP Morgan er en del af den internationale finanskapitalistiske JP Morgan Chase & Co med aktiver på 8,3 billioner dvs 8300 milliarder kr med  kontor i omkring 50 lande.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s