Danmark i terror-karikaturernes greb : Ytringsfrihed og cencur i danske medier

To år efter “den værste udenrigspolitiske krise siden 2. verdenskrig”, som flere skribenter kaldte karikaturkrisen for to år siden, genoptrykkes de anti-muslimske terror-karikaturtegninger af den semitiske profet Muhammed i 18 aviser i Danmark

Jyllands-Postens trykning af de anti-semitiske terrorkarikaturer udviklede sig til den værste udenrigspolitiske krise siden 2. verdenskrig, konstaterede blandt andre DR-Nyhederne. Som flere har indset, var tegningerne DRÅBEN og en bevidst provokation, der fik bægeret til at løbe over. Det var højdepunktet eller lavpunktet i flere års racistisk og chauvinistisk hetz mod etnisk-religiøse minoriteter og andre folkeslag og lande uden for den ”kristne” Nato-kreds. Ansigterne i tegningerne har klare semitiske træk. Tegningerne minder os om andre antisemitiske karikatur-tegninger som nazibladet Der Stürmer bragte i 1930`erne med karikaturer af jøder med lange krumme næser, skulende øjne, præcis sådan, som kun nazi-bladtegnerne kunne tegne dem i 30`ernes Amerika og Europa.  –   –  JP’s kulturredaktør Flemming Rose gør det klart på forsiden af avisen  –  samme dag som tegningerne bliver bragt den 30. september 2005 –   at muslimer må

” finde sig i hån, spot og latterliggørelse … ” . . . .  . . . . . . . .

Er der nogen, der kan misforstå det ? . . . . . For vore arabiske brødre og søstre var det igen en bekræftelse på den euro-amerikanske imperialismes racistiske holdning – den “gode” gamle kolonialistiske herrefolkstankegang, som ikke bare de højreradikale og fascistiske dækorganisationer dyrker og bekender sig til, men som er udbredt langt ind i de borgelige pro-kapitalistiske og socialdemokratiske “midterpartier”. Allerede den 14. oktober 2005 – altså 14 dage efter offentliggørelsen – deltager omkring 3.500 personer i en fredelig demonstration foran JP’s Københavns-kontor i protest mod avisens chauvinistiske terror-karikaturer af den arabiske ikon og politiske leder Muhammed.

En række danskere forsøger at rejse sagen ved domstolene som en overtrædelse af § 140 – blasfemiparagraffen,

som beskytter både muslimer, kristne såvel som jøder mod chauvinistisk og racistisk hetz , hån og fornedring. ( det er den paragraf som Enhedslisten (Ø), Kjærsgaards Folkeparti og en række borgerlige partier vil afskaffe) . . . . . Statsadvokaten afviser lige så arrogant overhovedet at rejse sagen, som statsministeren afviser ambassadørerne. I første omgang den 19. oktober 2005 afviser Fogh at modtage 11 ambassadører fra en række ”muslimske lande”.

Den 19. december 2005 rejser 22 tidligere fremtrædende danske ambassadører
– i en aviskronik – en åben kritik af, at Anders Fogh Rasmussen nægter at mødes med disse ambassadører og få talt sagen igennem. Fogh afviser blankt ambassadørernes kritik.

21. januar 2006 opfordrer Den Internationale Sammenslutning af Muslimske Lærde den danske regering til med fasthed at gribe ind

over for disse gentagne angreb på det muslimske verdenssamfund og profeten. Ellers vil sammenslutningen være tvunget til at opfordre millioner af muslimer verden over til at boykotte danske produkter og aktiviteter, hedder det i en erklæring offentliggjort i Ægyptens hovedstad Cairo.

Omfattende boykot og protester udvikler sig for alvor –

14 dage senere vokser omfanget og skadevirkningerne af den danske elites selvmål – JP’s anti-muslimske tegninger af Profeten Muhammed – for hver time, der går. Helt ovre i Indonesien, verdens folkerigeste muslimske land, er der protester, og folk boykotter Arla og andre danske produkter.

Den 3. februar stormer flere hundrede demonstranter Danmarks ambassade i Indonesien.

Der råbes militante slagord og smides æg på ambassadens våbenskjold. Den danske ambassadør lykkedes dog med at forhindre yderligere angreb på ambassaden. Men i Damaskus, Syriens hovedstad, slutter det ikke med æg mod ambassaden. I ambassaden findes der ingen danske diplomater , da den bliver stormet den 4. februar. Ambassade-bygningen brændes ned til grunden. Uheldigvis for Sverige rummede bygningen også den svenske ambassade. Ifølge danske medier er det angiveligt danske fascistiske trusler om offentlig afbrænding af Koran-bøger, der startede angrebet. Danske og svenske medier og politikere går i selvsving i anti-arabiske chauvinistiske udtalelser, mistænkeliggørelse og beskyldninger mod den syriske regering. Dermed følger de svenske og danske medier Bush-administrationens anti-syriske linje.

Dagen efter den 5. februar går op imod 20.000 demonstranter på gaden i Beirut, Libanons hovedstad.

Demonstrationen går til det danske generalkonsulat, hvor der råbes slagord mod de danske anti-semitiske, anti-arabiske terrorkarikaturer. Kort tid efter står Kongeriget Danmarks generalkonsulat i flammer. Beirut vender for en dag tilbage til 1970`ernes militante klassekamp og borgerkrig, dog uden våben. Ruder smadres, biler væltes og der kastes med sten mod politiet, der bruger tåregas og varselsskud imod masserne. Det skal siges at den store Hizbollah-bevægelse intet har at gøre med hverken demonstrationen eller med nedbrændingen af det danske konsulat. Udenrigsministeriet kalder situationen i Beirut ude af kontrol og opfordrer alle danskere til at forlade landet. Libanons indenrigsminister Hassan al-Sabaa træder tilbage efter urolighederne.

Irans handelsminister meddeler den 6. februar, at landet annullerer ALLE kontrakter med danske virksomhede;

ligesom landet afviser al bistand der kommer fra Danmark. Iran trak sin ambassadør i København hjem. Iran køber for 1.300 millioner kr. om året af danske virksomheder.

29. januar 2006 lukkede Muammar Ghadaffis Libyen sin ambassade i Danmark.

Det er vigtig at huske på, at helt frem til den kapitalistiske mejeri-koncern Arla begyndte at beklage sig i pressen over boykot og tocifrede milliontab om dagen, blev de anti-muslimske terorkarikaturer kopieret i stor stil i dansk presse. Men da de store kanoner i ”dansk erhvervsliv” fik ondt i den kapitalistiske indtjening, fik de ”frie liberale medier” ondt i ytringsfriheden.

Kongeriget Danmarks virkelige religion, kapitalen og den kapitalistiske profit, var i fare. Det var ikke meningen, at det kapitalistiske erhvervslivs eksportindtægter skulle lide skade af JP’s reaktionære provokation, som nu er et faktum.

Det, som skulle være en strålende manifestation af ”dansk ytringsfrihed og tolerance”, er blevet det modsatte : et selvmål. – Iran annullerede ALLE kontrakter med danske virksomheder, ligesom landet afviser al bistand, der kommer fra Danmark. Novo oplevede omfattende boykot. “Det er mange kunder, det drejer sig om,” sagde kommunikations­chef Mike Rulis til medierne.Når det helligste af alt i det borgerlige Danmark angribes, så må ”ytringsfrihed” og alle andre principper træde til side – det er åbenbart i denne sag. – Eksperter mener at handels-mærket, the brand “made in Denmark” har lidt alvorlig vedvarende skade især i forhold til det kapitalistiske erhvervslivs salg på udenlandske markeder.

JP/Politiken-koncernens jyske flagskib Jyllands-Postens og Fogh-regeringens rolle er central og farceagtig.

Det giver Kulturredaktør Flemming Rose – manden bag ideen om at bringe terror-karikaturerne – selv det bedste bevis på efter at han den 8.februar i nyhedsprogrammet “Good Morning America” på amerikanske CNN siger at avisen (JP) skam har planer om at bringe karikaturteginger som ikke er rettet mod “muslimer”. Det gentager Redaktør Rose overfor TV 2/NYHEDERNE, at avisen vil bringe “religiøse karikaturtegninger” ,søndag den 12.februar. For Rose vil naturligvis slå fast at avisen ikke bare er “ude efter Muhammed og muslimerne”. Nej-Nej; overhovedet, slet, slet ikke. – – –

Jyllands-Posten afsløret af “jøde-testen”

Det skulle Mr. Rose ikke have sagt. – Få timer efter gav JP/-Chefredaktør Klaus Juste ordre til Kulturredaktør Rose om at pakke sine ting og forlade redaktionskontoret på Jyllands-Posten. Der kommer aldrig “andre karikaturtegninger” i JP´ udgave den søndag som Redaktør Rose havde lovet på både CNN og i TV2. – Det er tilladt at “forhåne og latterliggøre” muslimer på Jyllands-Posten, men ikke USA´s , Danmarks og Jyllands-Postens allierede i Palæstina: Staten Israel. Derfor måtte Rose forlade kontoret og love at aldrig bringe nogle karikatur-tegninger af Apartheidstaten Israel. – Umiddelbart efter Rose’s udtalelser til amerikanske og danske medier om at “ytringsfriheden er det vigtigste” for JP – dementeres denne hyldning af den “frie liberale ytringsfrihed” direkte af ChefRedaktør Carsten Juste. “Ytringsfriheden” gælder ikke for alle. – Den 9.februar 2006 bliver Kultur-redaktør Rose “suspenderet på ubestemt tid – ikke fordi han havde bragt chauvinistiske og anti-muslimske terror-karikaturer af den semitiske profet Muhammed, men fordi han han på CNN klart siger at avisen skam har planer om at bringe andre karikaturtegninger hvor det ikke er “muslimer” som “spiller hovedrollen” som skurk og terrorist. Men derimod Staten Israel og dens “terroristiske” undertrykkelse af palæsinenserne.

For her går grænsen for JyllandsPosten og den øvrige “frie danske” presse ytringsfrihed. Der var dog flere der fik sig et godt grin, da det kommer frem, at tegneren Lars Refn på arabisk har skrevet i sin tegning, at »Jyllands-Postens redaktører er en flok reaktionære provokatører.” Det er der tilsyneladende ikke nogen, der har opdaget før offentliggørelsen. Da arabiske danskere og eller var det arabisk-kyndige danskere bringer ordene videre til alle vi “analfabeter”:

“Jyllands-Postens redaktører er en flok reaktionære provokatører. “

Jyllands-Postens redaktører er en flok reaktionære provokatører – *

– For to år siden stod de i kø for at beklage deres anti-semitiske selvmål. USA’s Eks-præsident Clinton kaldte de antisemitiske tegninger i Jyllands-Posten “skandaløse”. Den britiske udenrigsminister kritiserer også tegningerne. Ellemann Jensen opfordrer JP’s ”selvmåls”-redaktør Carsten Juste til at afgå. Det kapitalistiske erhvervsliv betaler prisen for at støtte, opmuntre eller i bedstefald passivt acceptere den reaktionære anti-semitiske, islamofobiske hetz i danske medier. ARLA og dansk industri tabte på et tidspunkt tocifrede millionbeløb hver dag som en følge af boykotten af danske varer.

– –Skribenten Bradley Burston som er klummeskriver i den israeliske avis Ha´aretz skrev i sin valgblogg . . . . . “For nyligt er en ny type antisemitiske karikaturer begyndt at cirkulere i Europa, måske et tegn på en ny slags antisemitisme. Men semiterne er i denne sag ikke jøder”,

Burston KONSTATERER at budskabet i de danske karikaturer som afbilder profeten Muhammed på en forklejnende måde er at “de fleste muslimer er arabere, og de fleste arabere er potentielle . . ”   terrorister. “Dette budskab er obskøn”, fortsætter han. “Det er racistisk. Det skænder det religiøse grundlag for hver sjette menneske i verden. I den meningen skænder det også ytringsfriheden,forvrænger den til retten at opfordre had.”       ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
De mest reaktionære kræfter/strong> i den danske borgerlighed stod i 2006 klædt af til skindet. Kun de åbent fascistiske kræfter i og omkring Kjærsgaards Folkeparti nægter at undskylde og se realiteterne i øjnene. Derfor rejste politikere fra “Dansk Folkeparti” krav om landsforvisning af i Danmark bosiddende muslimske mennesker, som ikke har opført sig, “rigtigt” . . “kristent dansk” – kunne man formulere det – hvis Kjærsgaard skulle bestemme. Det sker den 2. februar 2006, hvor partiformand Pia Kjærsgaard udtaler:

“Nogle … har dansk statsborgerskab, men det gælder ikke alle. Derfor er det kun rimeligt at se på, om det er muligt at tage deres opholdstilladelse op til overvejelse.”

Det liberale regeringsparti Venstres politiske ordfører Jens Rohde støtter udvisningstruslerne. – –
* * * * *

To mennesker – fra arabiske familer – med opholdstilladelse i Danmark vil myndighederne nu – i 2008 udvise til Tunesien uden retssag, dom eller beviser for anklager om en morderisk konspiration mod en JP´s karikaturtegnere. Mens den tredje af PETs “nyttige idioter” – en dansk statsborger – i konspirationsanklagen allerede er løsladt.

Fascistiske kræfter opfordrede i februar 2006 til offentlig afbrænding af Koranen, Islams bibel. Som bekendt brændte man også bøger i gaderne i Tyskland og Danmark i 1930`erne. Derfor blev udenrigsminister Per Stig Møller på en pressekonference nødt til at meddele: ”Det er kriminelt og vil blive straffet af danske myndigheder.” Så er spørgsmålet: Er en tegning af en afbrænding af Koranen også kriminel ? Ja, ytringsfriheden er ingen kloak, hvor bogafbrændinger, racisme og chauvinistisk hetz mod andre folk og deres kulturer indgår. – USA’s regering der havde og har et meget dårligt rygte i den arabiske og muslimske verden måtte derfor i februar 2006 rykke ud med en fordømmelse af terror-karikaturerne gennem udenrigsministeriet. Ved at gå ind i konflikten om tegningerne spekulerer Washington i, at det muligvis kan forbedre sit dårlige rygte og “image” i den “muslimske verden” . Ifølge Ritzau kritiserede ”det amerikanske udenrigsministerium … europæiske medier for at have trykt karikaturtegninger af profeten Muhammed og tager dermed parti for den muslimske verden mod europæiske lande”. Kurtis Cooper, talsmand for udenrigsministeriet i Washington, udtaler:”Det er ikke acceptabelt at ophidse til etnisk had på denne måde. Vi opfordrer til tolerance og respekt for alle samfund og for deres religiøse tro og praksis , ” sagde talsmanden. Også amerikanske medier har indset alvoren og indtil nu afvist at trykke JP’s kontroversielle Muhammed-tegninger.

Så kan man kalde det selvcensur. Enhver avis har et valg. Hvad skal vi trykke, og hvad skal censureres væk?

”Disse tegninger fornærmer muslimers tro og er en provokation mod deres religiøse overbevisning,” siger Kurtis Cooper også. . . . . . . Det varer akkurat fem dage, så lyder der nye toner.Det er efter et par dages diplomatisk omklamring af KV-regeringen, at USA´s ambassadør i Danmark, James Parker Cain, kommer med denne udtalelse 6. februar:”Vi står sammen med vores nære allierede, danskerne, i denne kamp, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe med til at komme igennem denne krise, ved at opmuntre til en nedtoning af vreden og en forstærket dialog,” siger ambassadøren for en regering, der er ansvarlig for hundreder af tusinder af menneskeliv i Irak og Afghanistan som en følge af sanktioner, krig, besættelse og terror. – Fra at have været et spørgsmål om ”ytringsfrihed” blev det et spørgsmål om ”Danmarks værste udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig” ifølge regeringen.

I september 2005 var stemningen i top på både på Jyllands-Postens redaktion og i statsministeriet. Alle kurver pegede opad. Økonomisk var Danmark

placeret i toppen af den kapitalistiske verdensøkonomi. Nu gik det ellers så godt. Det højre-liberale Jyllands-Posten – KV-regeringens magtfulde supporterblad – som forsvarer USA’s og Danmarks krig mod ”arabiske og muslimske folk” , Nato-koalitionens besættelse af Irak og Afghanistan og den zionistiske terror i Palæstina slog sig for brystet, da de viste de nu verdensberygtede anti-semitiske terror-karikaturer.

Fire måneder senere, efter statsministerens arrogante afvisning af at træffe en række ambassadører i oktober og danske domstoles lige så arrogante afvisning af at rejse sagen, var situationen, at hele det danske udenrigsministerium, statsministeriet og de danske diplomater i en række lande arbejdede over hver eneste dag for at (bort-)forklare JP’s anti-semitiske provokation.

En umulig opgave, som de reaktionære anti-semitiske redaktører på JP illustrerer ved at sige “Undskyld, fordi vi har krænket så mange muslimer. Det var ikke hensigten”. “Goddaw mand . . ” – Hvor mange tror på den forklaring? . . . Var det ikke JP’s mening at forhåne og latterliggøre en af de arabisk-semitiske folks helligste skikkelser og dermed krænke og provokere millioner af muslimer over hele verden? Det har ikke mere med ytringsfrihed og demokrati at gøre end nazisternes hadske og chauvinistiske tale om de ”slaviske og jødiske undermennesker”. Eller med de nazistiske film hvor “jøderne” bliver sammenlignet med en rotter.

At statsminister Anders Fogh Rasmussen heller ikke havde lært noget, udtrykker han den 8. februar 2006 i Folketinget: – –
”Hverken udlændingepolitikken eller tonen i den danske debat er årsag til op­trapningen af Muhammed-sagen. Krisen skyldes misinformation, og den er blevet til både international politik og indenrigspolitik.”

e ° ° ° Protest-demo mod de danske terrorkarikaturer i Annahar i Yemen ° 2.Feb. 2006

For nogle år siden afviste JP nogle tegninger af den danske Folkekirkes profet “Kristus” – bedre kendt i revolutionære kommunistiske kredse som Kammerat Jesus – fordi redaktørerne var overbevist om, at det ville såre ”kristne troende”. * * * * *
Kunstnerne Dror og Gunilla Sköld Feiler skabte kunstværket ”Snehvide og sandhedens vanvid” (Snövit och sanningens vansinne) der viser den palæstinensiske martyr Hanadi Jaradat sejlende i en lille hvid båd i et ”hav” af blod-rød vædske. *
Snevide og sandhedens vanvid * * * *
Kunstværket Snövit och sanningens vansinne havde vernissage den 4. februar 2006 i Stockholm. Under installationen spilles Bachs “Mein Herz schwimmt in Blut” * – – – – –
Da den israelske ambassadør fik øje på kunstværket, gik han amok og smadrede udstillingen, mens han hysterisk skreg skældsord mod kunstneren. – – JP forsvarede … ikke den kunstneriske frihed, men ambassadørens ret til at ødelægge kunstværket, for han var jo blevet ”krænket” i hans zionistiske sjæl.

Jyllands-Posten: De sorte, reaktionære kræfters historie

På Hitlers tid var avisen hjemsted for nazi-sympatisører og borgerlige kredse, der forsøgte at piske et dyrisk had op til jøder og kommunister. Allerede i tyvernes borgerlige Danmark var der skabt en hysterisk anti-kommunistisk stemning. Den borgerlige reaktion diskuterede – ligesom i dag – hvad man skulle “stille op” med revolutionære og kommunister. Som et typisk eksempel på, hvor langt de borgerlige kredse ville gå, foreslog man i Jyllands-Posten at “drukne Lenin og hans jødiske kreaturer i deres eget blod …”

JyllandPostens terrorkarikaturer af muslimer idag har klare ligheder med de nazistiske jøde-karikaturer fra 1930´erne som denne nazistiske filmplakat om den “evige jøde” illustrerer. Anti-jødiske karikaturer var popuære på Jyllands-Posten i 1930´erne da de danske aviser sympatiserede med den tids største og mest aggressive kapitalistiske stormagt; Nazi-Tyskland.
Jyllands-Posten som i 1930 ´erne – ligesom svenske Aftonbladet – viste lige så stor forståelse for nazi-tysklands politik som de idag har forståelse for USA´s – var helt på linje med nazisterne da de i en leder efter “Krystalnatten” – en anti-jødisk progrom i Tyskland i 1938 skrev følgende :

”Når man har fulgt jøde-spørgsmålet i Europa i årtier, kan man til en vis grad forstå tyskernes animositet (fjendtlighed,red. anm.) mod jøderne.”

Something is rotten in the state of Denmark

* KONGERIGET Danmark er ikke kun kendt fra Shakespeares “danske” Prins Hamlet og Kejserens Nye Klæder af H.C.Andersen, men er også landet med en kapitalistisk svinekødsproduktion med opimod 30 millioner “penicillin-struttende” svin der giver de danske kulakker – de kapitalistiske svinebaroner milliard-indtægter – dog ikke fra den muslimske og jødiske verden. Den danske plakatkunstner og satire-tegner Michael Wiehe blev i 1978 slæbt i retten af Dansk Landbrugs magtfulde svinekapitaliser for at have tegnet et svin på en plakat med teksten :  :  : > > > >

“Danske svin er sunde – de strutter af penicillin”

Det skulle han straffes for – for i “ytringsfrihedens foregangsland” er “svinene hellige” – Ytringsfriheden omfatter “netop ikke” kritik af en kapitalistisk milliardforretning og dets eksportindtægter. Der må være grænser, som man siger .

I en af de hellige bøger tales der om at se splinten i din broders øje, men ikke bjælken i dit eget.

Det er værd at huske på, at: Det var kristne jugoslaver, som massakrerede Srebrenicas muslimer. Det var kristne libanesiske falangister – den zionistiske kolonistats Israels forbundsfæller – som gik ind i flygtningelejrene Sabra og Chatila i Beirut og nedslagtede op imod 3.000 civile palæstinensere. – Har vi glemt det ? . . . Husker vi, at disse massakrer fandt sted mellem 16. og 18. september 1982 ? . . . . . 25 års-dagen for dette folkemord i miniskala blev ikke ofret megen opmærksomhed i de ”kristne” medier i vores del af verden. En dansker, der var i Beirut, fortæller: – – – – ”Men jeg var i de lejre i ’82 og måtte klatre over bjerge af lig. Nogle kristne falangister i Beirut havde sågar billeder af Jomfru Maria på deres geværkolber.”
Med støtte fra det ”kristne” USA har zionisterne i staten Israel fordrevet millioner af palæstinensere. Dagligt bliver palæstinensere diskrimineret og udsat for vold og tortur i apartheid-staten Israel. Men det heroiske palæstinensiske folk har ikke opgivet kampen for at befri Palæstina. Et demokratisk Palæstina befriet fra zionistisk terror mod muslimer, kristne og jøder og arabere. Det bekræfter palæstinensernes parlamentariske valg i januar 2006. En, der slet ikke har lært noget, er den tidligere socialdemokratiske folketingskandidat David Trads: ”Årsagen til, at det er vigtigt, at vi bringer tegningerne og viser solidariteten, er, at man markerer, at det her handler ikke længere om, om man er enig i de tegninger eller deres indhold. Det handler om selve retten til at bringe den slags tegninger, altså retten til fri ytringsfrihed.” (P2 Plus)

Hvor David Trads står politisk, gjorde han klart i leder-spalten i avisen Information: “Kommunismen er den levendegjorte ondskab” og kommunisterne er “Lenins og Stalins sataniske efterfølgere” . (Information 28. december 2002)

Den svenske statsminister Göran Persson kommer med en bagklog kommentar om, at ”hvis jeg havde været i samme situation som Fogh Rasmussen, ville jeg ikke have undervurderet sagen”. Han ville i stedet have ”gjort det klart, at det ikke på nogen som helst måde var hverken danske mediers eller politikeres hensigt at håne andre religioner”. Men hvordan kan en statsminister vide, at det ikke var JP’s hensigt at håne andre religioner med de anti-semitiske terrorkarikaturer ? – – Hvis medierne er ”uafhængige af statsmagten”, som det så fint hedder, så kan statsministeren – hvad enten han hedder Persson eller Fogh – selvsagt ikke vide, hvad der foregår i hovedet på de reaktionære provokatører på JP’s redaktion. Og derfor kan han ikke gøre noget som helst klart om mediernes holdning. Derimod kan han bruge sin ytringsfrihed til at sige sin mening, herunder fordømme anti-muslimske , anti-semitiske tegninger og anden racistisk propaganda. I næsten fire måneder – fra september til januar 2006 – har Anders Fogh Rasmussen, formand for Danmarks liberale parti, som bryster sig af at være de ypperste forsvarer af ytringsfriheden – undgået at ytre sig om Jyllands-Postens antimuslimske terrorkarikaturer. Kæften var lukket på Anders Fogh. Arrogant afviste statsministeren i oktober at modtage besøg af ambassadører fra en række lande. Statsadvokaten afviste lige så arrogant at rejse sagen som en overtrædelse af loven. Set udefra virkede det, som om statsministeren i virkeligheden støttede offentliggørelsen af de terrorkarikaturerne. Fogh Rasmussen spillede under dække med Pia Kjærsgaards racister og de fascistiske dækorganisationer til højre og venstre for partiet. – Fogh ville ikke blande sig, men hans KV-regering har med socialdemokratiske støtte godkendt de udemokratiske (1) terror-love, der forbyder folk at ytre sig om solidaritet med befrielsesbevægelser i Palæstina, Colombia; Tyrkiet og på Filippinerne, f.eks. ved at bære T-shirts med bogstaverne STØT PFLP. Solidaritetsbevagelser blev truet med straf hvis de fortsatte med at ytre sig for solidariet med undertrykte folk. Oprørs Talsmand blev arresteret, og organisationen fik forbud mod at ytre sig om solidaritet med en række befrielsesbevægelser som f.eks palæstinensiske PFLP, kurdisk-tyrkiske PKK og filipinske NPA. – Fra Fogh Rasmussen og Pia Kjærsgaard kom der ingen protester eller snak om Oprør´s ytringsfrihed. Derfor er det hykleri fra Foghs og Kjærsgaards side at forsvare JP’s anti-muslimske ytringsfrihed.

HVEM er Terroristerne og Morderne ?

Sovjetunionens og USA’s nederlag i Afghanistan tog sin begyndelse i 1979, da Brezhnjevs Sovjet sendte 100.000 soldater ind i nabolandet Afghanistan for at sikre et prosovjtisk regime i landet – Det skete angiveligt for at sikre en ”demokratisk revolution” – det var samme argumenter der blev brugt fra vestlig side da Pentagon med saudiarabisk finansiel støtte og pakistansk efterretningsstøtte – forsynede Osama bin Ladin og mujahedin-krigerne med våben i krigen mod den sovjtiske besættelsesmagt. Brezhnev-hæren begik omfattende krigsforbrydelser i Afghanistan. Det tidligere Sovjetunionen, forgængeren for Rusland, holdt Afghanistan besat i 10 år frem til 1989. Osama bin Ladins USA-støttede modstandsbevægelse i Afghanistan voksede sig stor og militært avanceret med amerikanske våben og saudiske petrodollar.
Da sovjet-hæren i slutningen af 80’erne bliver trukket ud af landet, optrapper de hellige krigere, stadig med CIA’s og saudiarabernes støtte, krigen, nu mod den kommunistiske og demokratiske modstandsbevægelse i landet. Åbenbart regnede hverken Sovjet eller USA med at modstandskæmperne og de udenlandske frivillige havde deres egen dagsorden, som henad vejen ville vende modstanden mod Sovjet-hæren og de krigsforbrydelser som Brezhnjevs hær begik mod det afghanske folk ville vende sig imod deres hjemmelige regimer og amerikanerne.
– – – – “Da den sovjetstøttede regering faldt i 1992, tog disse unge mujahedin-krigere tilbage til deres hjemlande og videre til Kosova, Saudi Arabien, Tjetjenien, og Pakistan . USA/CIA spillede det religiøse kort i Afghanistan, men den religiøse bevægelse, som den amerikansk-saudiske alliance finansierede og forsynede med våben, voksede over hovedet på “bagmændene”. Og CIA’s kriger Osama bin Ladin udviklede senere Al Kaida-terror-netværket, som angiveligt slog til mod Washington og New York den 11. september 2001. De amerikansk støttede krigere i Afghanistan skabte altså grundlaget for den bevægelse, som Georg W. Bush nu siger, at USA er i krig med – ”krigen mod terror”, som den kaldes. Den krig, vold, terror og besættelse, som voksede frem i Afghanistan i 1980`erne for at ”sikre en demokratisk udvikling”, er nu virkelighed i Irak. Nu sidder USA og NATO – med bl.a. Sveriges og Danmarks militære hjælp – fast i Irak og Afghanistan for at ”sikre demokrati og udvikling”. Lignende argumenter lød fra Brezhnevs Sovjet – gengivet i Danmark af Ole Sohns og Frank Aaens DKP op til invasionen af Afghanistan i 1979.

Kongeriget Danmark i krise

Der er ingen tvivl om, at Fogh-regeringen og dens supporterblad JP ønskede opmærksomheden trukket væk fra krigen mod Iraks og Afghanistans folk. Et militær aggression, der har mødt så stor modstand, at USA og dets “trofaste allierede” Danmark sidder fast i et Vietnam-lignende hængedynd. JP har fra dag ét været en af de mest enøjede forsvarere af USA’s krig mod Iraks folk. JP ønsker ingen omfattende debat om krigen, løgnene og USA’s forbrydelser i Irak. –

Hvem har skylden for krisen i 2006 og igen i 2008 ?

Uden tvivl JP’s og Politikens landsforræderiske redaktion. Uden tvivl KV-regeringens inkompetente chef og statsminister. Og naturligvis regeringens landsforræderiske støtteparti – Pia Kjærsgaards parti – som jeg tror vi skal omdøbe til Udansk Folkeparti. – –
Hvem skal betale? Send regningen til KV-regeringen og dens landsforræderiske støtteparti Udansk Folkeparti! Send regningen til de journalistiske tågehorn på Jyllands Postens redaktion! * *

**** EFTERSKRIFT: Det skal siges at Dagbladet Information bragte nogle af de såkaldte Holocaust-karikaturer den 8.september 2006.
Hovedparten af de “ytringsfrie” danske medier – herunder JP-Politikens-koncernens dagblade nægtede at trykke disse, herunder JP – hvor Kulturredaktør Flemming Rose ligefrem blev afsat umiddelbart efter at han havde sagt ja til disse karikaturer.
******

FAKTA om

Semitter er:

De folkeslag, som taler de semitiske sprog. Semitisk er et gren af den afro-asiatiske sprogfamilie og har sin oprindelse i Mellemøsten/Vestasien. De semitiske folks sprog hører til blandt de ældste i menneskehedens historie. Allerede år 2.400 f.v.t. har vi de første beviser på de semitiske sprog. De semitiske folk spillede en vigtig rolle i formidlingen af alfabetet til græsk og de øvrige europæiske sprog. I den semitiske sproggruppe er arabisk den mest udbredte og tales af op imod 200 millioner mennesker. Andre semitiske sprog er amharisk og hebræisk. Islam, kristendom og jødedom er alle opstået hos de semitiske folk. Der er altså intet europæisk over disse tre verdensreligioners oprindelse. Og ”semitter” kan altså være både muslimer, jøder, kristne, buddhister eller ateister/kommunister. Zionisterne – det mindretal af jøderne, der mener at staten Israel er hellig – har forsøgt at monopolisere udtrykket anti-semitisme til udelukkende at handle om jøder. – –

Propaganda-fakta om Tysk Naziparti og Dansk Folkeparti

” Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne – nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel.” udtalt af Mogens Camre (MEP for DF, tidl. MF for Socialdemokratiet) på Dansk Folkepartis landsmøde ( 17.09. 2001).

”De kan ikke eller vil ikke se, at dette er en krig: den jødiske race og dens undersåtter imod vestlig kultur og civilisation.” Josef Goebbels, MP, Tysk Naziparti, propagandaminister i Tyskland 1933-45.

“Islam er den største trussel mod verdensfreden, siden kommunismen faldt. Det er en direkte trussel mod Vesten, æder os op indefra og destabiliserer vores samfundsstruktur på ægte gøgeungemaner.” Kristian Thulesen Dahl, MF, fra Folketingets åbningsdebat (Information, 6.Okt.2001). –

“Jøden har intet at skulle sige omkring tyske spørgsmål. Han er en udlænding, en fremmed, som kun nyder gæstens rettigheder, rettigheder, som han altid misbruger.” Josef Goebbels, MP, Tysk Naziparti, propagandaminister i Tyskland 1933-45.

”Store bydele i København og andre danske storbyer er befolket af mennesker på et lavere civilisationstrin med medbragte primitive og grusomme skikke såsom æresdrab, tvangsægteskaber, halal-slagtning og blodhævn. Det er nemlig lige præcis det, der er sket …Titusindvis og atter titusindvis af mennesker, der tilsyneladende civilisatorisk, kulturelt og åndeligt befinder sig i 1005 i stedet for i 2005, er søgt til et land, der for århundreder siden lagde middelalderen bag sig.”

Pia Kjærsgaard, formand og folketingsmedlem, i DF’s ugebrev (13.06.2005).1)

– De såkaldte anti-terrorlove – som statsminister og oppositionsleder Helle Fogh støtter – forbyder medierne at bringe opfordringer til solidaritet og støtte til en række befrielsesbevægelser. Det sker som en følge af EU’s terror-lovgivning. Det skete efter 11. september 2001, hvor Nyrup Rasmussen-regeringen støttede vedtagelsen af disse udemokratiske love. På listen over forbudte organisationer findes f.eks. Folkefronten til Palæstinas Befrielse PFLP, New Peoples Army, NPA på Filippinerne, og Colombias Revolutionære Væbnede Styrker, FARC. 2) –

Også Kongeriget Danmarks statsoverhoved har krævet et ”modspil til Islam”, som hun udtrykker det.

Det sker i hendes erindringsbog ‘Margrethe’, som er skrevet af Annelise Bistrup og udgivet i april sidste år. Her forklarer dronningen i et interview, at ”det er afgørende, at vi (danskerne, red.) giver islam et modspil” . Hvem der har fundet på Dronningens ”modspil”, er ikke klart. Sikkert er det, at modspillet er godkendt i regeringen. Ligesom alle andre ”udspil” fra dronningen.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s