Irak år fem efter “befrielsen”: Mindst 40 dræbte i attentat i al-Iskandariyya

24 feb 2008 – 15:36
En ‘bombe-aktivist” dræbte mindst 40 mennesker da han udløste bomben.syd for Baghdad søndag. Attentatet skete udenfor en boligblok i byen al-Iskandariyya blandt shiamuslimske pilgrimme på vej til den hellige by Karbala.
Attentatmanden overlevede heller ikke eksplosionen.
De dræbte var blandt de første i den strøm på flere millioner pilgrimme, som ventes at søge mod den hellige by Karbala i de kommende dage til en af årets største shiamuslimske højtider – for at deltage i den religiøse højtid arbain. de fleste til fods.
De mange teror-attentater mod civile og mod religiøse helligdomme er en del af USAs “Salvadoranske” løsning for Irak som Negroponte for alvor satte skub i 2004 da han kom til Irak.
Den viser her sit grimme hvor dødspatruljer af forskellig sekterisk observans bl.a “sunnimuslimsk” oprindelse forøger at sprede teror,frygt og håbløshed i blandt de irakiske masser for at svække den folkelige modstand mod USA´s
besættelse af landet.
At disse terorattentaster mod civile irakere skulle være et udtryk for “Koranens bud” , “Guds vilje” er en fejltolkning.
Al- Koran muslimernes hellige bog Koranen er ganske klar når det handler om mord på civile. Det fordømmes. Disse dødspatruljer opbyget med USAs og Negropontes godkendelse sidste par år benyttet pilgrimsfærden til angreb, der har kostet hundreder af menneskeliv.
For at undgå et lignende blodbad i år, har politiet forbudt alt kørende tranport i en 25 kilometer radius fra byen, og 40.000 politifolk og soldater med kampvogne er indsat.

Om den “salvadoranske løsning i Irak: > > > > > “The Salvador Option”:The Pentagon may put Special-Forces-led assassination or kidnapping teams in Iraq

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s