Racistiske motiver bag mordet på den 16 årige avisuddeler

21. MARTS 2008 –

KØBENHAVN – Den optrappede racistiske kampagne mod “indvandrere” med “udenlandsk udseende” – i form af “terrorkarikaturer” og den daglige kroniske mistænkeliggørelse af især muslimske arbejdere og indvandrere i danske medier og partier – kostede sandsynligvis det 16-årige indvandrer-barn livet da han under arbejdet som avisbud blev tæsket til døde af tre unge der angiveligt ikke havde andre motiver til drabet end det “racistiske” .
Det fremgår af DRnyheder der interviewede et øjenvidne til det morderiske overfald.
aer* * —-
Deniz Özgür Ozun blev 16 år.

Øjenvidnet til det blodige overfald på det 16-årige avisbud i går på Amager, siger, at overfaldsmændene kom med racistiske forhånelser mod offeret, inden det dræbende slag faldt.
Vidnet, hvis identitet er DR Nyheder bekendt, var nabo til og ven med den 16-årige. De er begge danske børn af indvandrere.
De tre formodede gerningsmænd, der i går blev varetægtsfængslet i 27 dage, er “alle danske” som DR udtrykker det.

Men politiet, herunder det hemmelige politi i PET har som bekendt et særligt ” vågent øje når det gælder “indvandrere ” og “muslimers” “kriminelle teroristiske aktiviteter “benægter at der skulle være racistiske motiver bag det brutale og feje mord.
Derfor har politiet indtil nu behandlet sagen som et tilfælde af meningsløs, tilfældig vold.
Og “Drabschef” Ove Dahl kalder øjenvidnets vidneudsagn for :

” …. ganske uinteressant ” . . . .

Om han ” på nogen måde kommentere den side af sagen?” svarer han.

“- Slet ikke, Slet ikke. Det er ganske uinteressant …. for mig, siger Ove Dahl.”

“Drabschefen” bekræfter dog , at vidnet er blevet afhørt en gang.

Sigtelsen mod de tre varetægtsfængslede ændres efter den 16-åriges død torsdag aften til drab eller vold med døden til følge, oplyser politiet.

Især den højreradikale racistiske kampagne mod muslimer som er et kendetegn for medier kontrolleret af Danmarks største privatkapitalistiske mediekoncern JP/Politikens Hus – der sammen med Kjærsgards Folkeparti og de fascistiske dækorganisationer til højre for DF som drivende motor – udpeger “muslimer” og “revolutionære komunister” som “terorister” og “kriminelle” bærer den egentlige skyld.
Denne reaktionære racistiske og antikommunistiske kampagne er den afgørende politisk-ideologiske faktor for udbredelsen af etnisk og politisk-religiøst had som nu igen koster blod.
Den racistiske kampagne understøttes åbent og skjult af de borgerlige-socialdemokratiske partier med navne som V – K – S og SF – partiet med formanden der vil “sende dem ad helvede til”.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s