Den halvreligøse New Age-sekt “Scientology”´s målsætninger er i strid med den tyske grundlov

7.dec. 2007 — —

Med blandt andre Hollywood-skuespilleren Tom Cruise som redskab har den semireligøse sekt Scientology haft store planer om et fremstød i Tyskland i forbindelse med indspillingen af en Holywood-film om den tyske nazi-officer Steuffenberg med Cruise i hovedrollen. Hvordan det er gået melder den amerikanske sektledelse intet om. Havde det været en succes havde vi nok hørt om det.
Den tyske protestantiske kirke siger i et svar til Scientology-sektens fremstød at den er en “totalitær organisation”. Talsmanden Thomas Gandow udtaler også: “Tom Cruise er Scientology´s Goebbels” og “Filmen vil give Scientology de samme propaganda-fordele som de Olympiske Lege i 1936 havde for nazisterne” – – – – – –
Og meget tyder også på Scientologys målsætninger er i strid med den tyske grundlov. Det mener de 16 tyske delstaters indenrigsministre og Tysklands indenrigsminister, Wolf­gang Schäuble i hvert fald ifald, ifølge Berlins indenrigssenator Erhart Körting.

– Demonstration mod Scientology på Broadway i New York.

Derfor beder de nu efterretningstje­nesterne øge overvågningen af sekten for at få indsamlet materiale, der næste år skal gøre det muligt at indlede en egentlig efterforskning af Scientology. Først når det er fastslået, om sekten overtræder den tyske foreningslov, skal det afgøres, om Scientology kan forbydes. “Vi skal se på, om det rækker eller ej,” siger Körting, mens hans socialdemokratiske kollega fra Slesvig-Holsten, Ralf Stegner, stempler sekten som et ordinært kriminelt foretagende. Efterretningstjenesterne har længe holdt øje med Scientologys aktiviteter, som, de tyske myndigheder mener, truer demokratiet. Scientologerne selv føler sig forfulgt og bliver bakket op af USA’s udenrigsministerium, der derfor jævnligt kritiserer Tyskland i sin årlige rapport over “menneskerettighederne”.

Scientology-kirken blev i 1970´erne dømt for spionage mod USA´s regering . 11 Scientology-ledere blev dømt skyldige og fik fængselsstraffe i en af de største spionagesager mod USA´s regering.
Scientology´s europæiske hovedkvarter holder til huse i København.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s