Nye beboere i UFO-huset i USA: ufo-hus solgt for 25% under udråbsprisen

17.marts 2008 –
TENNESEE (“The Chattanoogan”) – Det vidt berømte UFO-hus som i sin form minder vældigt meget om de berygtede “flyvende tallerkener” er netop blevet solgt for 135.000 dollar – 50 tusind dollar under den pris der blev forlangt for et år siden.
drt
Det tidligere så futuristiske hus, beliggende i en bjergsslutning ikke langt fra byen Chattanooga i delstaten Tennessee i USA, blev bygget af en Mr. C.W. King, som lanserede huset som en ”bygning for det 21.århundrede”.

Huset var en prototyp som Mr.King havde planer om at massefremstille, inden han havnede i økonomiske vanskeligheder, rapporterer The Chattanoogan.

Køberen av UFO-huset var en kvinde fra Ohio og indflytningspriset faldt ned til 135 tusind dollar; lige godt en halv million kroner. For priset får damen en grund på 600 kvadratmeter og fin udsigt – så hun kan holde øje med om der kommer rumvæsener på besøg. UFO-huset i sig selv er bygget i stål og beton.
– – –
I USA er UFO-huset kendt vidt omkring omend det idag mest ses som et sjovt monument over en tid hvor UFO-observationer var hverdagbegivenheder, mens der blev udkæmpet “stjernekrige” . . . Star Wars og børnene på egnen fik at vide at Spielbergs filmfigur E.T. vist nok holdt til i UFO-huset.
Visningen lokkede en del nysgerrige besøgere og et respektabelt presseopbud.
Trods opmærksomheden kunne sælgerne ikke finde nogen købere til den oprindelige udråbspris; selvom huset blev sat til salg for godt et år siden, for 185 tusind dollar.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s