Afghanistan: to hollandske soldater døde efter sabotageaktion. Den ene var søn til den hollandske forsvarchef.

18. Apr. 2008 20:45 *
En afghansk sabotageaktion direkte rettet mod den deling hollandske militære styrker hvor Forsvarchefens søn Løjtnant Dennis van Uhm – befandt sig lykkedes med at sætte både Forsvarschefens søn og en anden soldat ud af spillet, mens yderlige to soldater er alvorligt sårede meddeler en hollandsk militær-presetalsmand.
Sabotageaktionen blev gennemført bare 12 kilometers nordvest for en hollandsk militær-base i Uruzgan-provinsen kendt som Camp Holland.


Dennis van Uhm – søn til Hollands Øverst Kommanderende General Peter van Uhm blev endnu en skalp for den afghanske modstandsbevægelse.

Under den voldsomme bombeeksplosion 12 kilometers vej fra militærbasen mistede to soldater livet.
I Holland og i Afghanistan står det klart at angrebene på Nato-landet Hollands militære styrker hænger sammen med den højreradikale kampagne mod muslimer som i de sidste par år , har nået lavpunktet med de Wilders anti-muslimske “fitna”-film – som bedst kan sammenlignes med de nazistiske propagandafilm hvor jøden sammenlignes med rotter. Kun rotterne var fraværende i Wilders primitive og vulgære film.
Men den hollandske regering afviser at der er en sammenhæng mellem terror-karikaturfilm og angreb på de hollandske soldater i Afghanistan.
Klart er det at både de hollandske og danske terror-karikaturer af muslimer har oprørt afghanerne og ført til massedemostrantioner direkte rettet mod Danmark og Holland i Afghanistan. – – – – – – – – – – –

Angrebet der tog livet af den øverste militære officer i Holland, Forsvarchefens søn kommer bare en dag efter et bombeattentat i den sydvestlige Nimroz provins hvor 24 mennesker mistede livet mens flere end 30 blev såret, hvor attentatmanden selv mistede livet.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s