PFLP tilbød hjælp med afsløring af PETs “nyttige idioter” i Blekingegade

4.maj 2008 – *
De borgerlige medier er siden udgivelsen af Øvigs bog om den såkaldte “Blekingegadebande” gået i selvsving med at udpege samtlige medlemmer af venstreorienterede og kommunistiske foreninger og den palæstinensiske befrielsesfront PFLP som potientelle “terrorister, bankrøvere og tilhængere af individuel terror”.
Selvom 99 % af de mennesker som opfatter sig som “venstreorienterede” og PFLP´ere ikke sympatisere med Blekingegade-gruppens “aktiviter”.
Det er kun i de anarkistiske,ultraradikale og autonome smågrupper at der stadig findes folk der hylder arven fra Blekingegade-gruppen.

Nu viser det sig at den daværende danske udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen ved et møde i New York i 1989 fik et usædvanligt tilbud fra en højtstående leder i den palæstinensiske befrielses-organisation PFLP, som angiveligt – ifølge både PET og Blekingegadegruppen – samarbejde med gruppen. PFLP-lederen, Tayseer Kubaa, ville komme til Danmark og vidne i retssagen mod banden for at rense sit navn – men Uffe Ellemann-Jensen gjorde intet ved sagen.

Tayseer Kubaa (tv.) og Farouk Khaddoumi tilbød begge at hjælpe danske myndigheder i Blekingegade-sagen.

Jørn Moos, der var leder af politiets efterforskning af Blekingegadegruppens individuelle terroraktiviteter mener, at en afhøring af Kubaa kunne have givet vigtige oplysninger. “Jeg vidste ikke, at han (Kubaa, red.) var klar til at stille sig frem i en dansk retssal dengang.” siger en Jørn Moos. –

Kubaa var af både PET og Jørn Moos afdeling i kriminalpolitiet mistænkt i forbindelse med Blekingegadebandens planer om at kidnappe den svenske milliardær- arving Jørn Rausing.
Ellemann-Jensen – som tidligere har krævet en kulegravning af Blekingegadegruppens internationale forbindelser siger nu at han ikke kendte til Kubaas tilknytning til “banden”, og at han ikke var »voldsomt optaget af disse sager«, da de ikke var hans bord.
I en kommentar til Ritzau siger den tidligere Udenrigsminister dog at: –

” – Det tilbud, PFLP-manden gav på mødet i New York om at lade sig afhøre i Danmark, blev givet videre til de hjemlige myndigheder. Jeg er også forundret over, at det ikke blev fulgt op. Han gentog jo senere tilbuddet på dansk tv, og da blev det åbenbart heller ikke fulgt op. Jeg var kun budbringer i den sag – men jeg vil naturligvis gerne have en grundig undersøgelse af, hvorfor politiet ikke fulgte op på sagen” (Ellemann-Jensen til ritzau) – –

“Da hr. Kubaa indskød, at han var rede til at træde frem i en dansk retssal, afsluttede udenrigsministeren (Uffe Ellemann-Jensen, red.) samtalen med en understregning af, at Danmark ønskede, at PLO skulle spille en konstruktiv rolle i fredsprocessen”, fremgår det af referatet af mødet, som Berlingske Tidende har fået aktindsigt i.

Goddaw do, jeg kommer fra Blekingegade i Danmark !

De mistanker om at Blekingadegruppen reelt fungerede som PETs ‘nyttige idioter” – at PET var en medspiller i Blekingegade-gruppens venstre-opportunistiske terror-eventyr og gruppens skadelige aktiviter bekræftes også
her:“Vi blev forhindret i at afsløre Blekingegadebanden”
De borgerlige medier har vi siden udgivelsen af Øvigs bog om den såkaldte “Blekingegadebande”- der som som bekendt havde “GANG i DEN” – for 20-25 år siden – med ufrivilligt at opfylde rollen som PET´s nyttige idioter” – været dybt fascineret af at beskrive den politiske arv efter den venstre-opportunistiske sekt fra Blekingegade som et næsten “naturlig konsekvens af det som kaldes “venstrefløjens blodige ideologi og praksis”. –
Selvom både PFLP og 99 % af de mennesker som opfatter sig som “venstreorienterede” ikke sympatisere med Blekingegade-gruppens
“aktiviter”.

Det er kun i de anarkistiske,ultraradikale og autonome smågrupper at der stadig findes folk der hylder arven fra Blekingegade-gruppen.
Det er i disse miljøer at PET – og de partier der støtter skærpningen og udvidelsen af de “privatlivskrænkende” og udemokratiske terrorlove – finder nye “aktuelle” argumenter for at skærpe PETs overvågnings og aflytningsterror og den generelle “terrorlovgivning” – rettet mod solidaritets-organisationer. –

Revolutionære kommunistiske og progressive kræfter har gang på gang kritiseret Blekingade-folkenes fejlagtige ego-sekteriske aktiviter som skadelige både for arbejderklassen og de undertrykte folk, som de angiveligt ville solidariserer sig med.

Kilder: Information: Konservativ Justits-minister afviser at kulegrave PFLP-tilbud
Folketinget: Den danske FN missions rapport om PFLP´s tilbud om at vidne i en danske domstol i Blekingegadesagen bliver “glemt væk” af PET.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s