SPIS efter din BLODTYPE – Lev efter dit hjerte

Hvad i alverden – skal min blodtype nu til betemme hvad jeg skal spise ?

Nej, overhovedet ikke.

Du vælger at spise hvad super-“markedet” tilbyder. For det er et mindretal af os der har egne haver og landbrug.

Men spiller det overhovedet nogen rolle hvad man spiser ? 

Ja, det gør det – det ved alle idag. Føden er afgørende for vores sundhed, velbefindende og levetid.

Det er blodet som sørger for at udvinde og transportere næringsstofferne fra den føde vi spiser til alle vitale og mindre vitale organer i kroppen.
Man taler om at “Blod er livets flod”.
Som vi alle har erfaret er det ikke ligegyldigt hvad man stopper i sig for at stille sulten og tørsten. 

Lever man af “junk food”, cola og sprut kommer man ret hurtigt til at ligne en junkie og gå mod en sikker død.
Med andre ord er mad og drikke ikke bare nødvendigt for at overleve, men kan virke som en gift der nedbryder krop og sjæl. Eller som medicin hvis man spiser, drikker og lever sundt med meget motion, hvad enten man arbejder, går, cykler eller løber hver dag.
Vore kroppe har ikke forandret sig væsentligt siden vor urkommunistiske fortid.
Mennesker med blodtype O er så godt som uforandrede – bortset fra en smule mindre behåring på kroppen. Mennesker med blod type A, B og AB er heller ikke forandret væsentligt udover at “blodet” har gennemgået en naturlig kost-“mutering” så kroppen bedre kunne optage den nye føde : afgrøder fra agerbrug og kvægbrug bl.a hvede,mælk og anden føde fra landbryget som blodtype O har problemer med at optage som næring. Det gælder dog ikke rug.

Frem til 1901 troede man at alle mennesker havde samme blodtype – og derfor blev næsten alle blodtransfusioner til dødelige eksperimenter.
Idag ved vi at blod er afgørende for liv og død, vor sundhed

Under urkommunismen – i stenalderen – havde alle mennesker samme type blod – nemlig O for Original

Næsten halvdelen (~ 41 % ) af os der lever i de skandinaviske lande har den samme blodtype som de første mennesker – jægerne og samlerne i vor urkommunistiske fortid , nemlig blodtype O – for Oprindelig eller Original –

Senere da mennesket begynder at dyrke jorden – og udvikler kvæg- og agerbruget – og hun begynder at ernære sig i kraft af føde fra markens afgrøder – opstår den blodtype som sammen med type O er den mest udbredte blodtype (~44%) i Skandinavien A – for Agerbrug.
Den opstår og udvikles naturligt som en tilpasning til de nye kostvaner som vi får i den nye epoke med afgrøder fra jord og husdyr i et dialektisk samspil med menneskets krop.
Mennesker med blodtype A – søger ofte mod en vegetarisk kost fordi den lettere optages som næring i deres blodomløb.
. . . to be continued . . . . . .. fortsættes . . .. . .

Efter de amerikanske læger Dr. Peter D’Adamo og Cathrine Whitney fremlagde deres revolutionerende teser om sammenhængen mellem menneskets kost, sygdom og blodtype er de blevet både mødt med stor interesse , men også fra indædte angreb fra kapitalistiske interesser i de mægtige medicin-selskaber og blandt de moderne kulakker i de store fødevareselskaber som ser “blodtype-teserne” som en trussel mod det profitable marked for fødevare og medicin.
Det er ikke formålet med denne artikel at fremlægge den kapitalistiske kritik af blodtype-dieten – den sørger “kapitalen” selv for at få frem.

Men derimod selve indeholdet i blodtype-dieten og den store interesse fra ikke bare patienter , men også andre læger som f.eks læge Knut T. Flytlie der f.eks skriver : “Der er gode erfaringer med at blodtype-kost hjælper på mange forskellige lidelser: Blodsukker-ubalance, luftvejs allergier, fødevarer allergier, svampeproblemer, fordøjelsesproblemer, tarmsygdomme, sukkersyge (diabetes 2), overvægt, undervægt og meget andet.”

Det som imidlertid skiller blodtype-teorien fra andre teorier om sunde spisevaner og levevis er at den betoner det individuelle; at det som er sundt for Anna med blodtype O Rh+ , vil være usundt for Adam med blodtype A.
Peter D’Adamo er amerikansk læge som i over 20 år har forsket i sammenhængen mellem blodtype, kost og helbred. Han byggede videre på faderens erfaringer og har brugt dennes og sine egne erfaringer og viden i sin lægepraksis og set patienternes mange småskavanker forsvinde og patienter med alvorlige sygdomme få det langt bedre gennem en blodtype-diet – noget som flere års medicinsk behandling aldrig bevirkede.
Den græske læge Hippokrates, som levede for 2400 år siden, skal have udtalt:
“Lad din medicin være din mad og din mad være din medicin.”

. .. . .. fortsættes

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s