Danmark:udenlandsk arbejdskraft skræmmes ud af landet af de racistiske grupper

4. juni 2008 *
Danmark “går glip af arbejdskraft fra veluddannede indvandrere” fordi “klimaet” overfor udlændinge er så “køligt” at de hurtigt forlader landet igen, konkluderer de kapitalistiske spindoktorer i Danmarks Vækstråd i en pjece, der offentliggøres i dag.
Tre ud af fire udenlandske læger, ingeniører eller andre akedemikere mener ifølge en undersøgelse fra Oxford Research, at det er vigtigt for værtslandet, at befolkningen er åben og inviterende.
Men kun hver tredje er tilfreds med danskerne på det punkt, skriver Berlingske.

Kun hver syvende er positiv

Samtidig er op mod halvdelen af de udlændinge, der kommer til Danmark, negativt overrasket over den danske befolknings åbenhed, mens kun hver syvende er positiv.
Formanden for Vækstrådet Lars Nørby Johansen, giver hele den danske befolkning skylden for problemerne uden at nævne JyllandsPostens antimuslimske karikaturtegninger og islamofobien som spredes fra de højreradikale grupper til højre og venstre for Pia Kjærsgaard – med et eneste ord, som ikke engang har støtte fra en femtedel af befolkningen i Danmark. Men det er klart : Følger man de største medier i Danmark kan man få indtrykket at de har støtte fra flertallet.

“- Det er pinligt og dumt. Pinligt, fordi det er væmmeligt at blive konfronteret med, at vi danskere er så lukkede og selvfede, at vi ikke tager os godt af udenlandske medarbejdere. Dumt, fordi det er i vore egen interesse at få udlændingene til at falde til, så vi ikke mangler arbejdskraft, De indvandrere, der kommer til Danmark i dag, bliver i kortere tid end tidligere. Næsten halvdelen af dem, der kom hertil i 2001, er rejst efter mindre end fire år, hvor det for indvandrere i 1990’erne gik 10 år.
Det er især personer, der kommer for at arbejde og uddanne sig, der hurtigt rejser igen.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s