Oprensning i Amsterdams bordel-kvarterer

21 april 2008 –

Oprensning i kapitalistiske “prostitutionskvarterer” i Amsterdam

Amsterdam vil væk fra dets image som Europa “største bordel” og hovedstad for den kapitalistiske prostitution
Byrådet i Amsterdam vil nu for alvor forbedre byens rygte, gennem at bekæmpe den legale prostitution. Visse af “den røde lygtes” kvarterer bygges nu om til et centrum for kunst og design.

– – – – – – – – – – —
De røde lygter begynder langsomt at slukke i det som blev berygtet og berømt som “mekka” for den kapitalistiske prostitution. For det er ikke længere det kødmarked der tilbydes i de overdimensionerede vinduer i neonlysets skær som skal lokke turister til den hollandske hovedstad. I stedet skal “kultur og design” udkonkurrere den legale kapitalistiske prostitution.
Bordellerne opkøbes for skattepenge og udlejes billigt til unge kunstnere. Den omfattende kapitalistiske narkohandel og udnyttelsen af minderårige som har bredt sig ud i bordelkvartererne har også medvirket til at den hollandske stat nu reagerer så “militant”.

Frank de Wolf
-Det er kommet så langt at der findes en kriminel infrastruktur, og det kan byen ikke tolerere, siger byråds-medlemmet Frank de Wolf (s). 

Attraktionskraft

Men den moralske og menneskeretslige oprustning ses som en trussel mod den kapitalistiske bordelvirksomhed i Holland, som har profiteret og længe har tjent store penge på den kapitalistiske sexhandel.

Wif Boef
-Vi ønsker at beholde den her turistattraktion, og prostitutionen er en bestanddel i attraktionskraften, siger natklubsejeren Wif Boef til RAPPORT den svenske tv-avis.
Den kapitalistiske prostitution har domineret de her kvarterer siden godt og vel 1600-tallet, – hvor kapitalismens brød igenem i Holland – og med en lovgivning som gør prostitutionen lovlig i Holland er de “røde lygter” blevet en del af bybilledet i den hollandske hovedstad.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s