Omfattende statsstøtte til fallitboet TV2 forberedes

10. jun 2008 – 11:03 *
Kulturminister Brian Mikkelsen – og Fogh-regeringen som lovede at privatisere det borgerlige medieflagskib TV2 ved forrige folketingsvalg – vil hjælpe TV2 ud af de akutte økonomiske problemer, stationen er havnet i. Ministeren vil give TV2 adgang til statslig låntagning. Det skriver han i en pressemeddelelse.
Dybt beklageligt

“- Det er naturligvis dybt beklageligt, at TV2/DANMARK står i en situation, hvor man her og nu ikke selv kan skaffe det tilstrækkelige finansieringsgrundlag til at videreføre virksomheden. Som ejer må staten naturligvis medvirke til at løse situationen – i første omgang ved at afhjælpe det akutte likviditetsbehov,” siger Brian Mikkelsen.

I pressemeddelelsen tilføjer han, at der må ske ændringer i TV2’s strategi.
– Så må vi i løbet af efteråret se nærmere på selskabets forretningsmæssige og finansielle grundlag og på den baggrund vurdere, hvilke tiltag der er nødvendige for sikre den fremtidige udvikling af TV 2/DANMARK, siger Brian Mikkelsen.
TV2-bestyrelsen har desperat forsøgt at finansiere fallitboet ved at optage banklån for 500 millioner kr., men bankerne afviser TV2 låneansøgninger.

Læs videre:Krisen for TV2 fortsætter

Derfor bør TV2 omgående privatiseres

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s