USA bag bombeattentatet mod den danske ambassade i Pakistan ?

12.juni 2008 *

Har den kriseramte og stærkt svækkede Bush–regering en interesse i et “bombeattentat” i “muslimske Pakistan” rettet mod USA´s “nære allierede” i København ?
Et relevant spørgsmål eftersom krigsforbryderne og gangsterne i Washington og Pentagon/CIA har den dårlige vane at “arrangere” “terrorattentater” og give andre skylden for dem. især når de er trængte og i defensiven.
Nu sætter den militante bevægelse Hizb ut-Tahrir spørgsmålet på sin spids :
De mener, at USA udførte bombeangrebet for at skyde skylden på “islamister”.

Det var USA, der stod bag bombeangrebet på den danske ambassade i Islamabad den 2. juni. Det skriver den islamistiske bevægelse Hizb ut-Tahrir i en analyse på en af bevægelsens danske hjemmesider.

Analysen er skrevet af Taimullah Abu-Laban, søn af den afdøde imam Abu-Laban, som vurderer, at USA angreb den danske ambassade for at tvinge den pakistanske regering til at afbryde fredsforhandlingerne med den pakistanske udgave af Taleban, Tehrek-e-Taleban.

Ifølge Hizb ut-Tahrir var det nemlig givet på forhånd, at muslimer ville blive anklaget for angrebet på ambassaden, og at den pakistanske regering derfor ville være nødsaget til at stoppe fredsforhandlingerne med Taleban.

“Den danske ambassade er et oplagt middel for USA, da et angreb mod denne ambassade hurtigt vender mistanken mod muslimerne i Pakistan, eftersom Danmark har gjort sig kendt i den islamiske verden for sin anti-islamiske udenrigspolitik og angreb på muslimernes profet”

, skriver Hizb ut-Tahrir i sin analyse. Den af USA og Cia stærkt omtalte Al Kaidas mand i Afghanistan, Mustafa Abu al-Yazid, har påtaget sig ansvaret for attentatet på den danske ambassade, men ifølge Hizb ut-Tahrir er der tale om et falsum.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s