Danmarks Forsvarchef “sikker” – Flere soldater går døden imøde i Afghanistan

31.juli 2008 / 06:11
Danmarks kommende forsvarschef, vicead­miral Tim Sloth Jørgensen er overbevist om at flere danske soldater vil blive ofre for krigen og besættelsen af Afghanistan. Soldaterne har svært var at beskytte sig mod den afghanske modstandsbevægelses stigende brug af miner og vejsidebomber

“Vi håber selvfølgelig, at vi ikke oplever flere tab, men sandsynligheden taler for, at det ikke kan undgås. Soldaterne har fået det bedste mate­riel og den bedste uddannelse, vi kan give dem, men de vil aldrig være usår­lige. Hvis vi gør pansret på køretøjer­ne tykkere, så bliver sprængladninger­ne bare større,” siger vice/adminral og kommende “Forsvarchef” for Danmarks væbnede styrker (herunder angrebstyrkerne i Afghanistan);Tim Sloth Jørgensen.

Den senest dræbte blev den 28-årige Jesper Gilbert Pedersen. Han var kampvognsfører i hærens Leopard 2 A5-kampvogn, som ellers har ry for at være usårlig. Men fredag i sidste uge lykkedes det for første gang for afghanske sabotører at få ram på en af de 62 tons tunge kampvogne. Ud over at dræbe Jesper Gilbert Pedersen blev tre andre danske soldater såret, da kampvognen påkørte en sprængladning under en ildkamp i Helmand-provinsen.
Det fremgår ikke af “Forsvarschefen”s udtalelser eller anden information fra ledelsen af Kongeriget Danmarks
militære “Forsvarstyrker” i Afghanistan hvor mange afghanske kvinder, børn og mænd Jesper Gilbert Pedersen nåede at slå ihjel, inden han blev straffet for den “frivilige” rolle som besættelsessoldat i et land der aldrig har angrebet eller truet Danmark.
Kilder> tv2/nyhederne

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s