Grusien :Sakaasvili-regimet klædt af til skindet

12.August 2008 *

Michail Saakasjvili – leder af USA´s marionet-regime i Grusien (Georgia) er klædt af til skindet.

Mr.Saakasjvili med og uden Hitler-mustasche

1. Først hjælper Mr.Saakasjvili USA med at undertrykke, terrorisere og besætte Irak med to tusind soldater – et af de største bidrag til USA´s “demokratisering af Irak”

Her tier vi naturligvis stille om Folkeretten og respekten for den nationale suverænitet som Sakaaschvilli nu har travlt med at påberåbe sig.

2.Derefter støtter Saakasjvili USA´s folkeretstridige anerkendelse af Kosova-seperatisternes krav i den autonome delrepublik Kosovo om adskillelse fra den tidlige jugoslaviske republik Serbien.

Her nævner vi heller ikke Folkeretten, den nationale suverænitet og Nato´s terror-bombardementer af Jugoslaviens tidligere hovedstad Belgrad.

3.Derefter nægter Saakasjvili gennem flere måneder at underskrive et retsligt bindende “ikke voldserklæring”. Et dokument som skulle fastslå at Grusien ikke vil løse de politiske og etniske konsekvenser af kapitalismens udbytning, fattigdom, massearbejdsløshed og, kriminalitet i Syd_ossetien med militær vold. Akkurat inden kampene brød ud i Syd-Ossetien, sagde Michail Saakasjvili at det var “nonsens at kræve at han skulle underskrive et sådant dokument om ikke-brug af vold” – det var “nonsens”, eftersom “Grusien ikke kan bruge vold mod sit eget folk.”

Natten til OL-åbningsdagen indeleder Saakasjvili-regimet et terrorbombardemet af Syd-Ossetiens største by Tschinval bl.a med tunge våben af haubits-typen. Fem grusinske bombefly begyndte samtidigt at bombe byen især rettet mod de fredsbevarende styrkers forlægninger. Store militærstyrker sendes ind i byen. De terrorisere indbyggerne bl.a ved at beskyde hospitaler, børnehaver og boligbebyggelser samtidigt som grusinske soldater myrder flere af deres russiske kolleger i den fredsbevarende styrke i byen. Ialt 12 soldater i de fredsbevarende styrker er omkommet.

  Saddam Hussein blev henrettet for angrebene på shiitiske landbyer i Irak, men hvad sker der med Mr.Saakasjvili efter det brutale og morderiske overfald på osseterne i Grusien ?


En bevæbnet ossetier skuer ud over ødelæggelserne Tschinvali efter Saakasjvili-regimet´s angreb på den sydossetiske hovedstad.

I modsætning til Saddam Hussien og Slobodan Milosevitch bliver Mr.Saakasjvili-regime i Tbilisi ikke straffet af hverken EU- Nato eller Hr.Møller ; Danmarks konservative Udenrigsminister som tværtimod vil opmuntre Mr.Saakasjvili og Co ved at 

” . . . melde klart ud og tilkendegive, om vi ønsker landet i Nato.”

som han udtrykte det overfor mikrofonholderne på en presekonference.

Og i ugerne op til Saakasjvili-regimets “folkemord” i Syd-Ossetien valfartede en række politikere fra de kapitalistiske Nato-stater til Grusien, blandt andre Danmarks Udenrigsminister Per Stig Møller, tidligere Udenrigsminster Mogens Lykketoft , Condileeza Rice med flere, samtidigt som en større militærøvelse med deltagelse af tusind amerikanske soldater blev gennemført i Grusien.

Saakasjvili :Olympisk mester i dumhed ,overmod, fejlberegning og morderisk terror mod civilbefolkning.

Hvis der er nogen som vil blive husket i forbindelse med åbningen af de Olympiske Lege i Kina vil det blive Grusiens “store mand” i præsidentpaladset i Tbilisi: Michail Saakasjvili eller Hitler of Georgia som også er en titel han nu slæber rundt på.

Eftersom han troede at hele verden overværede åbningsceremonien af de olympiske Lege i Peking tog han beslutningen om at sende hele den grusinske hær ind i Syd-Ossetien for at gøre op med landets ” ossetiske terrorister” og “seperatister”, som Saakasjvili-juntaen betegner befolkningen i det autonome grusinske område Syd_ossetien.


USA´s lille marionet-dukke i Georgien; Michail Saakasjvili troede helt sikkert – selvom det ville koste blod og menneskeliv i Syd-ossetien og vække lidt postyr i udlandet når en hær bliver sat ind mod en civilbefolkning – at han kunne regne med at have krigsforbryderne, torturbødlerne og folkemordseksperterne i det Hvide Hus i Washington med sig. – —
Men fra det Hvide hus kom der først en stor stilhed og så en masse ord og så blev Udenrigsminster Rice sendt til Tbilisi, men ikke en eneste soldat endige et par satellitbilleder af de russiske troppebevægelser blev sendt til præsidentpaladset i Tbilisi.

Han overvurderede USA´s styrke – som efter angrebskrige mod Jugoslavien, Afghanistan og Irak er politisk, økonomisk og militært svækket – ligesom han undervurderede Rusland´s beslutsomhed som efter USA´s og Nato´s folkeretsstridige anerkendelse af Kosova-seperatisternes udbrydning fra Serbien ser at USA og Nato gør præcis som de vil uden hensyn til Folkeret og andre “uafhængige folks ” interesser.

Trods alle “patriotiske demonstrationer” i Tbilisi står han i dag stærkt svækket tilbage – og endda længere fra hans mål som præsident:At tage kontrollen over “udbryderrepublikkerne Abkhazien og Syd-Ossetien tilbage , og føre landet ind i den vestlige aggressive militæralliance NATO.

Nu har har han underskrevet en ydmygende våbenhvileaftale og har behov for at give alle mulige andre skylden for alt det der “gik galt” i Kaukasus i en uge med flere olympiske rekorder i dumhed, overmod og mangel på respekt for Kaukasus andre folk.

Nato søger militær hjælp af Rusland i Afghanistan

Condoleezza Rice var på besøg i Grusien en måned inden Saakasjvili-regimets militære angreb på Syd-Ossetien


Den fredsbevarende styrkes hus i Tschinvali efter Saakasjvili-regimets militære angreb. 12 soldater herfra blev dræbt.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s