Mindst ni døde under familieopgør i Covina , USA

COVINA, Californien (27.dec. 2008) – – Mindst 9 mennesker der var samlet til en julemiddag i en villa i Covina blev dræbte i hvad der ligner et voldeligt opgør efter en skilsmissse.

Ni døde under julemiddag i USA

Manden til en af deltagerne kom til villaen iklædt som julemand for siden at gå amok med et skydevåben. Angiveligt som hævn for “uretfærdigheder” under og efter en skilsmisse. Hævnen kostede otte mennesker livet, inklusive eks-konen og hans egen moder som
havde taget stilling i skilsmissesagen imod sønnen.
Julen – som i den vestlige verden symbolisere både midvinter ,solhvervet og den religiøse kristne højtid skulle jo være fredens , hjerternes fest. Men for deltagerne ved denne amerikanske jule-frokost blev den modsatte, og den sidste i livet.
På julemiddagen deltog gerningsmanden´s hustru og flere slægtninge til parret

I de udbrændte ruiner af en villa i middelklasse-området i sovebyen Covina fandt politiet, anden juledag, ligene af otte mennesker.

Den 45-årige amerikaner Bruce Jeffrey Pardo var gerningsmand og det niende offer for hans desperate hævntogt der ialt kostede kostede ni mennesker i Covina.

Kilde: Yahoo News

I en anden del af de Forenede stater forsøgte en kvinde at tage sit eget liv efter at have taget livet af sin 8-årige søn.
PORT ST. LUCIE — Residents of Southeast Bowie Street were shocked to learn that the woman they knew as “courteous but not real sociable” is suspected of killing her 8-year-old son and trying to kill herself on Christmas Day.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s