Karikatur-farcen fortsætter i Danmark: Terrorkarikaturtegner angrebet af desperat “nyttig idiot”

2.Jan 2010 – 19:56

ÅRHUS ( – ) Fire år efter Jyllands-Postens antimuslimske provokation med trykningen af antisemitiske terrorkarikaturer af profeten Muhammed fortsætter den danske “karikaturfarce”. Denne gang kunne det have endt i en blodig tragedie, for både karikaturtegner Westergaard , den desperate “øksemand” som nu er blevet en “nyttig idiot” for de højreradikale – liberale kræfter i regering såvel som i opposition som støttede og inspirerede til JP´s antimuslimske provokation for at virkeliggøre den højreliberale drøm om den antigonistiske modsætning mellem Islam og Kristendom også kaldet “civilationernes sammenstød” (“clash of civilisations”)
At JyllandsPostens “terrorkarikaturer” intet havde med ytringsfrihed at gøre, vidste vi godt. De antisemitiske terrorkarikaturer, trykt første gang i Jyllands Postens i 2005 var en antimuslimsk provokation. Det forsøgte “Kulturredaktør Rose at benægte bla. overfor den amerikanske nyhedskanal CNN ved at komme med “løfter om også at bringe satiretegninger af “Staten Israel og holocaust”.
Disse løfter resulterede i at Jyllands-Postens ledelse omgående beordrede Hr. Rose om forlade “kulturredaktør”-stolen og tage på tidsubestemt ferie i 2006 . Jyllands-Posten bragte aldrig nogle “israel-kritiske” satiretegninger og dementerede dermed i praksis at de antisemitiske karikaturtegninger af Muhammed blev bragt af “hensyn til ytringsfriheden”. Tværtimod: karikaturerne var en bevidst og planlagt provokation med det formål at “forhåne og latterligøre muslimer”, at fremprovokere en hævnaktion og dermed skabe yderligere mistillid og splittelse mellem muslimer og andre og dermed virkeligøre civilationernes sammenstød, og dermed retfærdiggøre USA´s og de kapitalistiske Nato-staters fortsatte krig og terror og undertrykkelse af folkene i Afghanistan,Iraks, Palæstina og andre steder.

PET´s rolle (igen) under stærk kritik

Ifølge Politiets Efterretningtjeneste handlede øksemanden alene. At angrebet på Westergård overhovedet blev gennemført af den unge somalier skyldes ifølge jurister, at  PET lod den nu mordanklagede øksemand løbe linjen ud, så at sige. Juristerne mener ligefrem at PET kunne have forhindret det voldelige angreb på Westergård. Samtidigt fortæller øksemandens familie, at PET lagde pres på den unge somalier for at få ham til at arbejde for tjenesten. Det har ifølge mandens familie medvirket til at stresse ham

Danmark i terrorkarikaturernes greb: Ytringsfrihed og cencur i dansk presse

Advarsel: Karikatur tegninger som danske medier ikke vover trykke

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s