Nazister bag tyveriet mod KZ-Auschwitz-museet

8.Januar 2010

WARSZAWA/STOCKHOLM/(Rapport/Gazeta Wyborcha) – Godt en måned inden fejringen af 65 året for befrielsen af KZ-Auschwitz blev museet i Polen skændet gennem tyveriet af det fem meter lange “arbeit macht frei” – skilt over mindeslejrens indgang- Sveriges største nyhedsmedie SVT oplyser at nazisten Anders Høgstrøm, tidligere leder af en nazistisk terrorgruppe, tilstår en “vis delagtighed” i tyveriet af det fem meter lange skilt som hang over den nazityske tilintetgørelseslejr KZ-Auschwitz i Polen.
Det bekræfter den kendte svenske advokat Peter Althin til Rapport , den svenske TV-avis.

Mangemilionær med nazisympatier udpeges som bagmand til tyveriet ved KZ-Auschwitz-museet ?


Lars Jørgen Wahlstrøm, (til højre), mangemillionær med en gedigen historie i den højreradikale nazibevægelse i Sverige udpeges sammen med nazisten Anders Høgstrøm som bagmænd til “aktionen” mod KZ-Auschwitz-muséet i Polen. Selv afviser mangemillionær Wahlstrøm , overfor Aftonbladet, at have noget at gøre med Auschwitz-kuppet. Men fakta er at han har deltaget i næsten alle nazistiske manifestationer rundt om i Sverige . Han har været medlem i flere fascistiske dækorganisationer , f.eks Nationalsocialistisk front og Nordiska rikspartiet. Wahlstrøm har desuden haft forbindelser med nazisten Andreas Axelsson, dømt for mordet på to politifolk i Malexander i 1999.

Kort uddrag af LARS GÖRAN WAHLSTRÖMS POLITISKA “CV”: Revisor i Sverigepartiet 1994. Medlem i den fascistiske dækorganisation NRP: Nordiska Rikspartiet 1995. Betalte medlemsavgift till Smålands SA 1995 (havde medlemsnummer 224). Holdt tale på den fascistiske dækorganisation NSF´s fejring af Birger Furugård i Karlskrona december 1996. Var medlem i NSF 1997, 1998, 1999, 2000, 2002 ( Havde medlemsnummer 10). Har været egns-gruppeleder (ortsgruppsledare) for NRP Stockholm 1998,1999 og 2000. Ansvarlig for deres postboks på Brevia. . .. .. .. .. . .. . .
Var medlem i Sverigedemokraterna 2001 och 2002. Var medlem i Nationaldemokraterna 2002, 2003 och 2004.
Kilde: Expo

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s