Stærk kritik af SF

28.Dec. 2009

Kritiken af Thornings socialdemokrater og SF har været meget spag for ikke at sige ikke-eksisterende på venstrefløjen.
Efter at SF tidligere i år, har sagt god for den kapitalistiske stats finanslov med milliarder af skattekroner til bankerne og Nato-militæret er det kun de mest enøjede Willy-tilhængere der ikke kan se at SF er et nyt “systemtro socialdemokrati” som hylder den gamle konservative parole: For Gud (“statstøttet kirke”), Kapitalismen (milliarder af skattekroner i støtte til bankerne og erhvervslivet) og Fædrelandet (milliarder til den aggresive Nato-militæraliances krigsførelse) er det også gået op for de “systemtro” liberale redaktører på Ekstra Bladet at SF hverken er rødt eller socialistisk.
Ole Sohn, frem til 1990 formand for det kriseramte og revisionistiske DKP, idag formand for det såkaldte “Socialistiske Folkeparti” ´s folketingsgruppe afviser kritikken af partiets højredrejning: Overfor nyhedsbureauet Ritzau udtaler den tidligere sympatisører af Michail Gorbatjovs kriseramte Sovjet: “Vi er lige så venstreorienterede som altid”. SF er ifølge højreopportunisten Ole Sohn et “venstreorienteret indflydelsesparti”.
Selv på Ekstra Bladet har man opdaget at SF hverken er mere “rødt eller socialistisk” end det kongelige danske socialdemokrati. Det kommer til udtryk i kommentaren : “Røde på halv stang” :

Hvis det er korrekt (at SF er “venstreorienteret”, red.) , er det noget partiet skjuler godt. SF stemmer for finansloven, milliarder til Forsvaret (dvs. til den aggresive Nato-krigsalliance, red.),og milliarder til bankerne. SF er med på, at Brorsons Kirke bliver ryddet, og asylsøgere smides ud af landet (til det af Nato-landene terrorkrigs-plagede Irak, red-) , SF´s retspolitik ligger et stykke til højre for Djenkis Khan, og partiet er med til at sende Villys gamle venner i Tibet ud i mørket, mens han kalder Lars Løkke for “en charmetrold”. Hvis SF overhovedet har nogen flagsager tilbage, hænger de på halv stang” – – – – E.B. 28.DEc. 2009

Godt brølt : Et flag på halv stang er et signal om at døden er indtrådt. SF er med andre ord lige så Rødt og Socialistisk som Gorbatjovs Sovjetunion der gik i graven i 1991, omtrent samtidigt som Ole Sohn fandt det opportunt at søge andre politiske karrierremuligheder end det kriseramte revisionistiske DKP, som gik i opløsning samtidigt som Gorbatjovs Sovjet.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s