“Selvmords-landing førte Polens præsident og hele militærledelsen i døden”

10.April 2010
SMOLENSK – (PAP * Ria-Novosty) *
En stor del af den polske magtelite blev udraderet i det som ligner en selvmorderisk rejse til Katyn-mindehøjtidelighed.
Det handler ikke bare om krigsforbryderen Lech Kaczynski, som var Polens Præsident, men også om Nationalbankchefen, hele militærledelsen (5 generaler),
ministre, en række parlamentsmedlemmer, embedsmænd, historikere og præster. De rejse lørdag morgen fra Warzawa for at deltage i en mindesceremoni for dræbte polske officerer under Anden Verdenskrig i Katyn ved Smolensk i Rusland. Toppen af Polens politiske og militære ledelse blev udraderet i det som ser ud som et hasarderet forsøg på at lande præsidentflyet med omkring 100 passagerere i lufthavnen ved Smolensk i Rusland. Det polske præsidentflys fatale landingsforsøg i Smolensk skete trods gentagne opfordringer fra den russiske lufthavns-ledelse om at undgå ethvert landingsforsøg i den tætte tåge der rådede i morgen- og formiddagstimerne i området.

Alligevel trodsede det polske præsidentfly alle advarsler. Lufthavnsledelsen rådede polakkerne at fortsætte til Moskva eller flyve til Minsk i Hviderusland. Tre gange forsøgte det polske præsidentfly, trods advarsler, at lande i Smolensk, men måtte opgive . Fjerde landingsforsøg blev fatalt. Samtlige passagere og besætning fløj direkte ind i det som betegnes som det “hårdeste slag som har ramt Polen siden Anden Verdenskrig”.
Det polske præsidentflys selvmorderiske landingsforsøg i morges, hvor en stor del af eliten i den polske stat omkom, kan overfladisk se ud som et blodigt tegn fra de historiske guder; historiens tragiske ironi, idet Præsidenflyet med krigsforbryderen Lech Kaczynski (Irak/Afghanistan) var på vej til en mindesceremoni for massakren på det polske officerskorps under Anden Verdenskrig, om ikke at fortsætte med “misbruge Katyn-massakren” til at holde liv i de højreradikale konspirationsteorier, fabrikeret i Goebbels spindoktorlaboratorium, om “onde ukristne udlændinge i Stalins Sovjet stod bag massakren”, som den polske elite dyrker som en del af historien om “gode polakker og onde udlændinge i Stalins Sovjet”.
Men den polske elites fatale “selvmorderiske landingsforsøg”, trods advarsler fra den russiske lufthavns-ledelse i Smolensk , ikke langt fra Katyn- skoven;, vil ikke hjælpe de højreliberale polske ledere og deres udenlandske støtter i Nato og EU med at overbevise den progressive og demokratiske opinion om at likvideringen af polske officerer i Katyn under Anden Verdenskrig var en antipolsk konspiration udført af “onde kommunister i Stalins Sovjet”, har noget med virkeligheden at gøre. Godt nok har det EU- og Nato-støttede regime i Moskva anført af Statsminister Medvedev offentligt givet de reaktionære polske ledere ret i deres tro på den Goebbelske myte om Sovjets skyld i Katyn.
Men det kapitalistiske Ruslands ledere, Putin og Medvedev, har omtrent ligeså stor troværdighed og lige så magre kort på hånden som det kriseramte Sovjetunionens neo-revisionistiske leder Gorbatjov havde i 1990 da han forsøgte at overbevise os om den “sovjetiske skyld” med “hemmelige Sovjet-dokumenter”, der har vist sig at være ligeså troværdige som den nazistiske “Katyn-spindoktor” Goebbels “dokumenter” fra 1943. Det understreger igen at Præsident Medvedev og Statsminister Putin er ligeså store opportunister som tidligere Nikita Hrusjtjov og Michael Gorbatjov i deres iver efter at tilfredstille det imperialistiske udlands krav om at bekræfte den vestlige livsløgn om “kommunismens ondskab”.
Alle politisk bevidste og ærlige mennesker i Rusland såvel som i Polen ved at “Katyn”-tragedien ikke handler så meget om den historiske sandhed, som det handler om opportunistiske politikere som Polens højreliberale Kaczynski-brødre, Ruslands Medvedev og Putin bruger Katyn som et politisk slagtræ til at slå mod arbejderklassen og den revolutionære kommunistiske kritik af kapitalismens krise, krig, racisme, massearbejdsløshed, fattigdom, sult og hjemløshed i Rusland såvel som i Polen anno 2010
.

Katyn: Fakta , løgne og myter om en massakre

Lech Kaczyński, Krigsforbryder og Præsident i Nato-landet Polen; nåede ikke at blive tiltalt for Krigsforbrydelserne i Irak og Afghanistan.

6000 dræbte om året i trafikulykker

Åbenbart fastholdt det polske præsidentfly stædigt planen om at lande ved Smolensk for at komme til den planlagte Katyn-ceremoni. Flyet ignorede opfordringer fra flyledelsen om at undgå landing i Smolensk på grund af den tætte tåge
Måske er Præsidenflystyrtet også et tegn på den blodige trafikkultur i Polen. Hvert eneste år dør mellem 5500 og seks tusind mennesker på gader og veje i den afdøde Præsiden Kaczynski´s hjemland.

Samtidig bør vi ikke glemme at den tidlige Solidarnosc-aktivist og højreliberale Præsident Lech Kaczynski, ligesom Forsvarschefen og de øvrige generaler i ulykkesflyet var USA-kollaboratører og trofaste støtter til USA´s og Nato´s krig og terror mod Iraks og Afghanistans folk. Som Præsident og dermed de Jure Øverst Kommanderede for Natolandet Polens væbnede styrker var Kaczynski ansvarlig for udkommanderingen af tusinder af polske soldater til Irak og Afghanistan hvor de i årevis har understøttet USA´s terror og krig mod disse folk med hundrede tuisinder af dræbte og millioner af flygtninge til følge.
Ingen fejl på Polens Præsidenfly af model Tupolev 154 inden den hasarderede dødslanding i Smolensk:

Øjenvidner ved lufthavnen fortalte at flyet forsøgte at lande tre gange, men måtte opgive i den tætte tåge hvorefter flyet i det fjerde forsøg på at lande kom for lavt ind over et skovområde, kolliderede med trætoppene og styrtede til jorden, hvor flyet blev slået i småstumper.
Ifølge en kilde ved den russiske lufthavnledelse var flyet blevet opfordret til at fortsætte til Moskva eller lande i Hvideruslands hovedstad Minsk på grund af tågen i Smolensk, men polakkerne nonchalerede advarslen.

 

I den værste ulykke som har ramt Polen siden Anden Verdenskrig” omkom Præsident Lech Kaczynski og dennes hustru Maria, fem generaler i “Nato”-landets Polens væbnede styrker :

Franciszek Gągor; Hærstabschef og de facto Øverstkommanderende for Natolandet Polens væbnede styrker ,

Aleksander Szczygło; Chef for BBN, den Nationale Sikkerheds Tjeneste,efterretningstjenesten, dvs Polens hemmelige politi) :,

General Bronisław Kwiatkowski, Chef for de operative væbnede styrker, blandt andet styrkerne i Afghanistan
General Andrzej Błasik, chef for Flyvevåbnet

General Tadeusz BUK, Chef for landstyrkerne

General Wojciech POTASIŃSKI, chef for specialstyrkerne

Viceadmiral Andrzej KARWETA , Chef for Søværnet

General Kazimierz GILARSKI, chef for Warszawa-Garnisonen
Derudover Nationalbankschefen, Formanden for Polens olympiske komité, vice udenrigsminsteren, en række medlemlemmer af Sejmen, det polske parlament, flere ledende historikere, embedsmænd og pårørende til offerne for Katynmassakeren.
Udenrigsminsteriet i Warzawa har offentligjort følgende liste over passagere på præsidentflyet på rejsen til Katyn-ceremonien : : : :

PREZYDENT LECH KACZYŃSKI

MARIA KACZYŃSKA

RYSZARD KACZOROWSKI, ostatni prezydent RP na uchodźstwie

KRZYSZTOF PUTRA, wiceformand Sejmen (parlamentet i Warszawa)

KRYSTYNA BOCHENEK, wiceformand Senatu

JERZY SZMAJDZIŃSKI, wiceformand Sejmu

WŁADYSŁAW STASIAK, Chef Prezydent-Kanceliet

ALEKSANDER SZCZYGŁO, szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego (Chef for Polens hemmelige politi /BBN)

PAWEŁ WYPYCH, sekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta

STANISŁAW JERZY KOMOROWSKI, podsekretarz stanu w MON

TOMASZ MERTA, podsekretarz stanu w Ministerstwie Kultury

MACIEJ PŁAŻYŃSKI, szef Stowarzyszenia Wspólnota Polska

MARIUSZ KAZANA, dyr. protokołu dyplomatycznego MSZ

GEN. FRANCISZEK GĄGOR, szef sztabu generalnego WP (Øverstkommanderende for Polens militære generalstab)

MARIUSZ HANDZLIK, podsekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta

ANDRZEJ KREMER, podsekretarz stanu w resorcie spraw zagranicznych

ANDRZEJ PRZEWOŹNIK, sekretarz generalny Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa

PIOTR NUROWSKI, prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego/Formand; Polens Olympiske Komité

JANUSZ KOCHANOWSKI, rzecznik Praw Obywatelskich

SŁAWOMIR SKRZYPEK, prezes NBP (Nationalbanks-direktøren)

JANUSZ KURTYKA, prezes IPN

JANUSZ KRUPSKI, kierownik Urzędu ds. Kombatantów i Osób Represjonowanych

Posłowie i senatorowie:

GRZEGORZ DOLNIAK

LESZEK DEPTUŁA

GRAŻYNA GĘSICKA

PRZEMYSŁAW GOSIEWSKI

ZBIGNIEW WASSERMANN

SEBASTIAN KARPINIUK

IZABELA JARUGA-NOWACKA

ALEKSANDRA NATALII-ŚWIAT

ARKADIUSZ RYBICKI

JOLANTA SZYMANEK-DERESZ

WIESŁAW WODA

EDWARD WOJTAS

JANINA FETLIŃSKA

STANISŁAW ZAJĄC

Przedstawiciele kościołów i wyznań religijnych: (Rep. for Kirkelige og Religiøse samfund)

Præst/KS. BP GEN. DYWIZJI TADEUSZ PŁOSKI, ordynariusz polowy WP

Præst/KS. ABP GEN. BRYGADY MIRON CHODAKOWSKI, prawosławny ordynariusz WP

Præst/KS. PŁK ADAM PILCH, ewangelickie duszpasterstwo polowe

Præst/KS. PPŁK JAN OSIŃSKI, ordynariat polowy WP

Præst/KS. ROMAN INDRZEJCZYK, kapelan prezydenta

Præst/KS. PRAŁAT BRONISŁAW GOSTOMSKI

Præst/KS. JÓZEF JONIEC

Præst/KS. ZDZISŁAW KRÓL

Præst/KS. ANDRZEJ KWAŚNIK

Przedstawiciele Sił Zbrojnych RP: (Reræsentanter for “Nato”-landet Polens Væbnede Styrker)

GEN. BRONI BRONISŁAW KWIATKOWSKI, dowódca Sił Operacyjnych

GEN. ANDRZEJ BŁASIK, dowódca Sił Powietrznych

GEN. TADEUSZ BUK, dowódca Sił Lądowych

GEN. WOJCIECH POTASIŃSKI, dowódca Sił Specjalnych

WICEADMIRAŁ ANDRZEJ KARWETA , dowódca Marynarki Wojennej

GEN. KAZIMIERZ GILARSKI, dowódca Garnizonu Warszawa

Przedstawiciele Rodzin Katyńskich i innych stowarzyszeń

TADEUSZ LUTOBORSKI

STEFAN MELAK

STANISŁAW MIKKE

BRONISŁAWA ORAWIEC-LOFFLER

KATARZYNA PISKORSKA

ANDRZEJ SARJUSZ-SKĄPSKI

WOJCIECH SEWERYN

LESZEK SOLSKI

TERESA WALEWSKA-PRZYJAŁKOWSKA

GABRIELA ZYCH

EWA BĄKOWSKA

ANNA MARIA BOROWSKA

BARTOSZ BOROWSKI

EDWARD DUCHNOWSKI

ZENONA MAMONTOWICZ-ŁOJEK

Osoby towarzyszące:

JOANNA AGACKA-INDECKA

CZESŁAW CYWIŃSKI

PPŁK. ZBIGNIEW DĘBSKI

KATARZYNA DORACZYŃSKA

ALEKSANDER FEDOROWICZ

DARIUSZ JANKOWSKI

GEN. BRYG. STANISŁAW KOMORNICKI

JANUSZ KRUPSKI

WOJCIECH LUBIŃSKI

BARBARA MAMIŃSKA

JANIANA NATUSIEWICZ-MILLER

KS. RYSZRD RUMIANEK

IZABELA TOMASZEWSKA

ANNA WALENTYNOWICZ

JANUSZ ZAKRZEŃSKI

Funkcjonariusze BOR

JAROSŁAW FLORCZAK

ARTUR FRANCUZ

PAWEŁ JANECZEK

PAWEŁ KRAJEWSKI

PIOTR NOSEK

JACEK SURÓWKA

MAREK ULERYK

DARIUSZ MICHAŁOWSKI

Załoga samolotu (Præsidentflyets besætning)

ARKADIUSZ PROTASIUK, kapitan

ROBERT GRZYWNA

ANDRZEJ MICHALAK

ARTUR ZIĘTEK

BARBARA MACIEJCZYK

NATALIA JANUSZKO

JUSTYNA MONIUSZKO

 

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s