Nato “glad for “Armadildo”

20.Maj 2010
KØBENHAVN (* ) ENDNU en dansk provokation bliver nu promoveret i stor skala : Efter JyllandsPostens antimuslimske terrorkarikaturer af den semitiske profet Muhammed i 2005 kommer der endnu en dansk provokation hvor Nato´s danske “lejetropper jublende myrder afghanske modstandskæmpere”.

DANMARKS borgerligt-socialdemokratiske “Sovjet-presse” enige : Armadildo-ryster verden og bør tildeles en Oscar .

Jubelen i de danske medier kender næsten ingen grænser. F.eks proklamerer højreliberale BT at det er en “gribende og vigtig film . . . . der har rystet Cannes”. På EkstraBladets debatportal er man også glade for ‘Armadildo’. “Den viser jo bare, hvad krig er, mener mange på nationen! … …. De projekterer jubelen over på deres fjender, men er de glade fordi de har slået ihjel … ” o.s.v.

More FAKE FROM DENMARK: ARMADILDO

Is “something rotten in the state of Denmark” ? Spørg afghanerne.

Dokumentarkrigsfilmen “Armadillo” skal angiveligt fortælle afghanerne og hele verden “SANDHEDEN” om “hvad der sker med unge mænd der bliver sendt i krig”. Det er et falsk budskab: De danske soldater er ikke “sendt”, altså tvungen ud i en krig som de amerikanske værnepligtige var det under krigen mod Viet Nams folk i 1970´erne. Samtlige danske soldater har meldt sig “frivilligt”, i realiteten er de lejesoldater der for en betydelig overbetaling, mellem 50 og 100 tusind skattekroner pr.måned terroriserer og myrder afghanere på vegne af USA og den aggressive Nato-alliance. Der er derfor ingen grund til at føle nogen form for “solidaritet eller eller medlidenhed med disse besættere, lejemordere og torturbødler, som Danmarks politiske og militære ledere forsøger at opdyrke for disse “frivillige mordere og terrorister”, som i realiteten er ude i samme form for krig som Frikorps Danmark udførte i Sovjetunionen sammen med deres nazistiske venner under Anden Verdenskrig.
Filmen er en ensidig forestilling hvor filmskaberne så at sige er “embeded” , dvs.” i seng med de danske mordere og besættere” i Afhanistan. Den står i skarp modsætning til for eksempel den amerikansk-irakiske krigsfilm “The Battle for Haditha” hvor begge sider af USA`s (og Danmarks) folkeretsstridige krig mod Iraks folk bliver sklidret.

Krigspropagandafilmen Armadillo som af den danske “sovjet-presse” bliver rost til skyerne skildrer enøjet begivenhederne set fra de danske besættelsestropper, mens afghanerne har rollen som “slagtekvæg”, terrorister ja “banditter” for nu at gå over til den virkelige Brezhnev-sovjetiske presses sprogbrug i 1980´erne sovjetisk-besatte Afghanistan.
Filmens budskab til afghanerne er klar og utvetydigt: Holocaust, det vil sige terror,tortur og brutal undertrykkelse venter Jer hvis I fortsætter med at gøre modstand imod de danske og andre Nato-landes besættelsestropper og deres terror.
En “sandhed” som aldrig ville blive promoveret i samme udstrækning i Nato-alliancens Führer-stat; USA som tilfældet er i de Forenede Staters lille nordeuropæiske sattellitstat : Danmark.
Simpelthen fordi de skattefinansierede danske besættelsestropper og lejemordere på “eventyr” i Afghanistan ikke betyder noget for Nato-alliancens besættelsesprojekt. Flere af disse frivillige, skatteyderfinansierede terrorister og mordere har åbent givet udtryk for at krigen og terroren mod Afghanistans folk for dem er et eventyr. Paint-ball i virkeligheden med afghanerne som ufrivillige skydeskiver.
Danmark er ikke i krig med Afghanistan. Den danske regering er medløbere i den aggressionskrig som USA indledte i 2001.
De “soldater” som regeringen har rekruteret med løfter om “direktørgager”, for at hjælpe USA i dets krig mod folket i Afghanistan, er ikke værnepligtige, men professionelle lejesoldater som, hjernevasket af de borgerlige massemediers ensidige chauvinistiske hetz mod Afghanistans folk, deltager i USA´s jagt på modstandere til det USA-støttede regime i Kabul.
Ligesom optil Natos krig mod Jugoslavien i 1999 har Nato rekruteret de mest afstumpede og eventyrslystne unge mænd som med foragt og nærmest racistisk had dræber alt hvad der viser tegn på at kæmpe imod de udenlandske troppers tilstedeværelse i deres land.
En Amerikansk film med samme indhold som Armadildo ville risikere at opildne de afghanske modstandskæmpere og gøre dem endnu mere beslutsomme i deres modstand. På samme måde som JyllandsPostens terrorkarikaturer af Muhammed opildnede den afghanske modstand. Hvis “Armadildo” får følger for den politiske udvikling i Afghanistan på samme måde som terrorkarikaturerne gjorde, kan amerikanerne, officielt, sige til afghanerne at det igen er “tossede danskere” der har misfortstået det hele.

Både i danske og udenlandske Nato-militærkredse har man, uofficielt dog, svært ved at skjule begejstringen for Armadillo.
Åbenbart ser man i Nato´s stadig mere desperate militærledelse The “Armed Dildo” som en opmuntring, et positivt tegn: Der findes åbenbart nogen der jubler over at slå afghanere ihjel i Afghanistan.
Det bekræftes i flere danske medier, for eksempel af Oberst Lars Møller i samtale med Lasse Jensen i DR P1. Han er tilfreds med filmen som “følger lige efter Oberstens bog; “Vi slår ihjel- og lever med det” , hvor Nato-Obersten forsøger at øge forståelsen for de danske styrkers krig og terror mod Afghanistans folk. Filmen vil “øge forståelsen for krigens virkelighed”, mener Nato-obersten. Også DR´s analytiker Tage Baumann vurdere at Nato er tilfreds med “Armadillo”.
Desværre for krigsforbryderne i Nato-ledelsen er Danmark uden afgørende militær betydning for Nato´s krig mod folket i Afghanistan.
Den dag de amerikanske styrker bliver trukket ud af landet vil de “heltemodige danske lejetropper fra Armadildo” stikke halen mellem benene hvis ikke afghanerne når at give dem den velfortjente straf de fortjener.

I Nato-kredse håber man at filmen skal øge forståelsen for Nato-styrkernes blodige teror mod Afghanistans folk og dermed overvinde den betydelige politiske modstand mod krigen i Nato-landene og dermed også overvinde de betydelige rekruteringsproblemer som Nato har i samtlige Nato-lande ,inklusive Danmark.
Nato håber at “Armadildo” vil oplildne til det samme nærmest dyriske had til de afganske modstandskæmpere, og dermed rekrutere flere lejemordere og terrorister ikke mindst i de højreradikale og racistiske kredse hvor hadet til alt ikke -kristent og ikke mindst hvad medierne kalder “den muslimske trussel” er udbredt . På samme måde som hadet til “Viet Cong” , som de krigsophidsende medier i USA betegnede den vietnamesiske befrielsesfront FNL under Vietnam-krigen, blev propaganderet og udbredt i de amerikanske medier under USA´s krig mod Viet Nams folk i 1960´erne.

Læs “Forræderisk USA-propaganda” – en kritisk anmeldelse af “Armadillo”

Anmedelse

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s