Irak – år 8 efter “befrielsen” : Bølge af bombeangreb rammer Baghdad: 337 dræbte i maj måned

6. Juni 2010 04:56 *

BAGHDAD ( ) – Mere end otte år efter at Georg Bush, lederen af USA´s terrorkrigs-alliance mod Iraks folk, erklærede Irak “befriet” fra det småborgerlige, tidligere USA-allierede Saddam Hussien-regimes terror , hærges hovedstaden Baghdad og andre irakiske byer af en bølge af bombeangreb, drab og “almindelig” kriminalitet.
Søndag morgen eksploderede en række bomber i den irakiske hovedstad, i hvad der ligner en velkoordineret bølge af attentater mod det USA-støttede regimes politistyrker.
Der meldes om fem dræbte – herunder fire politimænd – og 24 sårede.
Flest mistede livet, da en bombemand sprængte sin bil i luften uden for en politistation. Det kostede fire politimænd livet og sårede yderligere 12 i den sydlige del af hovedstaden.
Angrebet fandt sted omkring klokken otte (8.00 irakisk tid), fortæller en repræsentant fra det USA-støttede regimes indenrigsministerium.
I den centrale del af Bagdad blev én person dræbt, da en bombe, der var placeret på hans bil, blev udløst. Endelige blev to andre såret af en vejsidebombe i det vestlige Bagdad.
Det USA-støttede regime i Baghdad opgiver, at 337 personer er døde i maj som følge af volden i landet. Det er en stigning i forhold til samme måned sidste år.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s