Sverige: 38-årig skytteklubsmedlem bag racistisk mordbølge mod ikke-europæere i Malmø ?

7 .November 2010
MALMÖ – (SVT) Under alle omstændigheder blev en 38-årig svensker igår aftes ved 6 tiden anholdt; efter ordre fra chefankklager Solveig Wollstad ; Den 38 årige mand, som blev anholdt på sin bopæl er mistænkt for et mord og syv mordforsøg på “mennesker med ikke-europæisk udseende” i Malmø.
Den mistænkte, som benægter sig skyldig i mord-anklagerne, har været medlem af flere private “foreninger for våben- og skyde-intereserede”. Han er idag medlem af en “privat skytteforening”.
Det er åbenbart at den højreradikale dækorganisation “Sverigedemokraterne”´s “muslimfjendtlige” valgkampagne har opmuntret de racistiske og fascistiske dækorganisationer og deres sympatisører til at optrappe klapjagten på Sveriges muslimske og ikke-europæiske mindretal i det hele taget.
Der samme var tilfældet i 1991 hvor det højrepopulistiske parti “Ny Demokrati” spredte omfattende hadpropaganda mod “ikke-euroæiske udlændinge” i forbindelse med Riksdagsvalget. John Ausonius, som af medierne fik dæknavnet “lasermanden” førte “Ny demokrati“´s og de fascistiske dækorganisationers propaganda ud i livet da han indledte hans snigmords-kampagne mod “ikke europæiske invandrerer. I et interview indrømmer Ausonius at han blev opmuntret af “Ny DEmokrati´s kampagne mod landets ikke-europæiske invandrere.
Lasermanden alias John Ausonius afsoner livstidsstraf for mord og mordforsøg på flere indvandrerer. Alle benådningsansøgninger John Ausonius er blevet afvist. *

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s