25 år efter Statsminister-mordet i Sverige: Politi-professor Leif G.W Persson: ” Palme blev myrdet af politiske årsager- af nogen indenfor politiet eller forsvaret”

28.februar 2011 _

STOCKHOLM – (AFTONBLADET) – Meget tyder på at Olof Palmes morder indgik i et højreradikalt netværk bestående af politifolk aktive i i “Stockholms Försvarsskytteförening“. Og at Palmes morder i dag er en højt placeret politiker i Sveriges Rigdag. Det skriver Proletaren-journalisten Olle Minell. Han kræver at alle politiforhør med medlemmerne i den såkaldte “Forsvarsskytteforening” offentliggøres.
“Bagrunden til Leif GW´s politispor”

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Den i Sverige respekterede kriminolog Leif GW Persson siger direkte :

”Det handler om en mindre konspiration med nogle få personer i Palmes nærhed som af politiske årsager ville fjerne Olof Palme.” . . . . . .
I Sveriges Televisions kriminalprogram henvender politiprofessoren sig direkte til morderen :
”Hvem var han så, gerningsmanden på “Svea-vägen”, han som holdt i våbnet ?
For det første tror jeg at du lever og at du gør det med ren samvittighed. Og til og med er tilfreds med dig selv og det du har gjort.”

Leif GW Persson ,som indtil nu, ligesom de socialdemokratiske topledere har afvist politisporet er nu overbevist om at : Olof Palme blev myrdet af politiske årsager- af nogen indenfor politiet eller forsvaret.
Læs kronikken:

For den socialdemokratiske topledelse og Leif GW Persson og andre “menige” socialdemokrater var mordet på partilederen og landets Statsminister et afslørende og pinligt nederlag. For under Olof Palmes ledelse havde partiledelsen opbygget en omfattende paramilitær spionage- og stikker-organisation, kaldet IB som registrerede revolutionære kommunister og andre oppositionelle på arbejdspladserne. Også et par liberale blev registreret hos IB. Den hemmelige socialdemokratiske spionage organisation IB som blev opbygget under Olof Palmes ledelse ,blev afsløret for den brede offentlighed i 1976 af journalisterne Jan Guillou´s og Peter Brat´s artikel i “Folket i Bild/Kultur­front” . Gennem IB med et net af tyve tusind angivere blev revolutionære kommunister og andre modstandere af den kapitalistiske orden som herskede i Sverige efter krigen registreret politisk. IB-afsløringen blev en politisk skandale for Palme -regeringen. Jan Guillou skriver at :

” Da skandalen rullede i gang forsøgte Palme først lyve og håne indeholdet i Folket i Bild/Kultur­fronts afsløringer. Peter Bratt og jeg var ”drenge”, . . . . , som havde ”forlæst sig på indianer­bøger og dårlige agentromaner”. Det var en position som var svær at opretholde da vi blev fængslet. Da skiftede Palme til forklaringen om vor særlige ondskabsfuldhed.
I Riks­dagen udnævnnte han mig til ”voldens og knytnævens fortaler ”, en fjende af demokratiet med hvilken Palmes undertiden hånfulde bortfor­klaringer til tider hadfyldt svingende med kommuniststempelen blev ødelæggende for hans troværdighed bland landets intellektuelle, hvis støtte han nu tabte for altid”

”Hvornår blev samfundskritik spionage ?”

Afsløringen af den paramilitære spionageorganisation IB i 1976 fik store dele af Sveriges progressive intellektuelle og kunstnere til at protestere i et åbent brev: ”När blev samhällskritik spioneri?” spurgte forfattarforbundet i et opråb underskrevet af flere hundrede  forfattere. Lignende protester kom fra journalistforbundet.  
Nobelpristagaren Heinrich Böll og Hans Magnus Enzensberger skrev  direkt til Palme et protestbrev. Lars Gustafsson og PO Enquist talte på protestmøder rundt omkring i landet. Hele den svenske kunstner-elite, med Hasse Alfredson, Tage Danielsson, Gösta Ekman og Lena Nyman i spidsen arrangerede en protestgala i det gamle Riksdagshus. Dér kunne adskillelige sjove og talende citater hentes, eftersom galaen blev filmet.
Ifølge en statslig rapport om den svenske stats politiske overvågning og registrering af borgerne i efterkrigstiden var flere end hver tolvte voksne svensker, over en halv million borgere politisk registreret af det svenske hemmelige politi eller af den socialdemokratiske spionage-organisation IB.
Et parti som det kommunistiske KPML(revolutionärerna) blev ifølge raporten overvåget nidkært gennem tredive (30 ) år , men ikke et eneste partimedlem blev taget i nogen “farlig rød voldsaktivitet”
Den omfattende politiske registrering af borgernes lovlige politiske aktiviter blev ligesom i Danmark forbudt ved lov i 1968, men i Sverige fortsatte IB og det hemmelige politi – SÄPO den omfattende registrering også efter 1968. Det afsløredes i en en offentlig udredning i 2002.
Men nu ved vi at den virkelige fare mod Sverige ikke skulle søges i røde revolutionære og kommunistiske kredse men hos de sorte reaktionære højreradikale kræfter i den svenske kapitalistiske overklasse, i voldsapparatet og i militæret.

Det er derfor vi idag med statsgaranti fra både det hemmelige politi- S.Ä.P.O og det paramilitære IB det socialdemokratiske regeringsparti´s egen spion-organisation, kan sige at Olof Palme blev myrdet af kræfter som den kapitalistiske svenske statsmagt og det socialdemokratiske regeringsparti ikke overvågede , det vil sige af kræfter i det svenske voldsapparat eller kræfter i eller til højre for Palmes eget parti :det svenske Socialdemokrati.
Tidlige chef for Sveriges hemmelige politi SÄPO: Palme blev sandsynligvis myrdet af svenske politiske interesser

BIOGRAFI: “Olof Palmes ungdomsår : bland nazister och spioner” af Jonas Gummesson
Forlag: Ekerlid, Stockholm 2001
“Spioner i Folkhemmet”, film om Palmes karriere i den
militære underverden.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s