Assange advarer mod “spion-maskinen facebook”

2.Maj 2011

I et interview med RussiaToday
advarer Wikileaks- stifteren Julian Assange
mod hvad han kalder “spionmaskinen facebook” som giver USA´s statslige spionage- og overvågningstjenester adgang til millioner af menneskers private relationer, deres navne, deres adresser eller hvor de befinder sig, deres pårørende, venner og deres kommunikation med hinanden.
Den information som millioner af mennesker i “god tro” har overladt til den storkapitalistiske Facebook-koncern kontrolleres som bekendt fuldstændigt af medie-koncernen som har hovedsæde i USA, indenfor den “sidste supermagts” grænser og derfor også er udsat for pression fra supermagtens hemmelige politi, herunder de utallige statslige anti-terror organisationer oprettet af skiftende liberale (“Democrats”) og konservative (“Republicans”) regeringer (Bush/Obama). Blandt andet af den anledning spiller Facebook en birolle for indbyggerne i verdens folkerigeste land (Folkerepublikken Kina) eller for russerne (verdens største land). Heller ikke i Kejserriget Japan dominerer Facebook. I både Japan, Rusland og Kina findes individuelle medier ,også betegnet “sociale medier”, men de er udenfor Facebook-fyrstens kontrol. 1*)
Det var ikke tilfældigt at Mr.Zuckerberg ,”Facebook-fyrsten” blev udråbt til Person of the Year 2010 af det amerikanskle tidskrift Time, til trods for at facebook-milliardæren langt fra var læsernes favorit.
Men Time-redaktionen valgte at kåre Mr. Zuckerberg; kapitalistisk mediefyrste med de rigtige (borgerligt-liberale) holdninger og USA´s og den borgerlige medieverdens kæledægge til årets “helt” , til trods for at Facebook-fyrsten ikke engang nåede op på fem procent af læser-stemmerne.

JULIAN ASSANGE  fra WIKILEAKS

1*) Læs mere ; The biggest social networks in Japan, China and Russia are not Facebook

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s