Amerikanerne gør tykt grin med Obama

Som en af Danmarks førende “public-service” nyhedskanaler, den politisk styrede DR allerede har opdaget så gør russerne “tykt grin” med deres politiske leder Vladimir Putin.

Som et led i alsidighedens og offentlighedens krav på balanceret og objektiv nyhedsformidlig har DR(R) undersøgt hvordan det står til på den anden side af Atlanten i Amerikas Forenede Stater, USA. Det viser sig at amerkanerne gør ligeså tykt grin med deres præsident som russerne gør.
Dog har amerikanerne meget at lære af russserne, for eksempel slår russerne amerikanerne flere gange når det handler om valgobservatører , idet der ifølge internationale medier var flere end et hundrede tusind (100.000) observatører ude for at “overvåge” det nyligt overståede præsidentvalg i Rusland. Selvom om de amerikanske politikere (eliten) ikke bryder sig om “valg-overvågning” og uafhængige observatører af valget i USA, især ikke optællingen af stemmer: Glem ikke “valget af Georg Bush II” , UDEN stemmeoptælling i år 2000; findes der jo en oplagt mulighed for at USA kan indhente Rusland i dette års præsidentvalg hvor “nyheden om “valget af Obama” jo allerede er lækket ud.
DERFOR: Send internationale valgobservatører til USA fra hele verden.

Obama confirms: The United States of Murder will kill anybody , anywhere on this planet AND in Space (the Whole Universe) without asking anybody

Kilder:  1) DR(R) TV : Danmarks Rigtige Radio &TV korrespondent in the United  States of Murder  ( USMA)
2) Assholes of the CIA

Læs The Obama-Putin Declaration : United we fight ,torture and kill the “terrorist” of Afghanistan (“More Bullshit from the UASA”)

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s