Syrien: “Hver anden oprører er udlænding”

September 2012

Hveranden af de bevæbnede “rebeller” kom til Syrien fra udlandet

Hvis du kun læser de borgerlige og reformistiske medier i vest vil forestillingen om at “det syriske folk gør oprør mod det voldelige og terroristiske Assad-regime for at kræve demokrati” være “sandheden” om hvad der foregår i Syrien i disse dage. Men nu viser det sig ifølge flere kilder og øjenvidner at en meget stor del af de bevæbnede rebeller ikke er syrere , men er kommet fra udlandet, m.a.o. de har “invaderet” Syrien fra både Tjetjenien, Rusland såvel som Frankrig)
Det bekræftes nu af en av stifterne av Medicine Sans Frontier (Læger Uden Grænser), Jacques Berès.
Under sit ophold i Syrien lod Berés mærke til en del intressante fakta da han behandlade “syriske rebeller” i den belejrede by Aleppo.

Ifølge Berès var 60 procent av hans patienter under to ugers tjeneste i Syrien rebeller, og cirka halvdelen af dem var udlændinge.

Berés udtalelse til Reuters er bemærkelsesværdig også fordi han efter tidligere besøg i Homs og Idlib i Syrien afviste den syriske regerings “påstande” om det var “udlændinge som dominerede de voldelige terroraktiviteter”.

Blandt de udenlandske “oprørere” finder vi fransmænd som hævder at de er inspirerede af Muhammed Merah, en ung mand med rødder i den tidligere franske koloni Algeriet som valgte at spille “nyttig idiot”  da han drabte  tre skolebørn fra en jødisk skole og en rabbiner i Touluse i marts måned. Den desperate unge franskmands mord på skolebørn kastede endnu mere benzin på de imperialistiske højreliberale konspirationstanker om “civilisationernes sammenstød”.

Lederen af det kristen-katolske nonnekloster i Homs-provinsen, Agnes Mariam udtalte om den såkaldte “revolution” i den syriske storby Aleppo:

 

Det som er sket i Aleppo er ingen revolution men en invasion som er voldelig og terroriserer civilbefolkningen.
Det er en tragedie. Den vestlige verden vil ikke se virkeligheden i øjnene i Syrien. . Hvis folket i Aleppo virkelig havde støttet oprøret ville byen være faldet i løbet af 48 timer”

Agnes Mariam er i øjeblikket på rundrejse i Europa for at fortælle folk om hvad hun har oplevet og været øjenvidne til i Syrien og for at overbevise folk om at støtte en fredelig løsning af den syriske konflikt.
Hele interviewet med Agnes Mariam kan læses HER
> > > > > > > ”Folket i Syrien vil have fred og dialog” > >  interview med
Mairead Corrigan-Maguire fra Irland (Nobels Fredspris 1976 for hendes arbejde for en politisk løsning i den brititiske neo-koloni Nordirland)
Uafhængige nyheder om Syrien på Syrienbloggen
Kilder: Russia Today 9.SEP/2012/ Proletaren nr 37

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s