Afghanistan : Nato´s terror fortsætter :mindst 16 civile dræbte af Nato-fly

8 september 2013
Den aggressive Nato-alliance, hvis Generalsekretær Anders Fogh Rasmussen forsøger at oppiske en stemning for et omfattende militært terrorangreb for at styrte Syriens legitime regering, fortsætter terroren mod Afghanistans folk: Mindst 16 civile er resultatet af Nato´s fly-terror i Kunarprovinsen i Øst-Afghanistan, enligt afghanske myndigheter. Tre børn og fire kvinder skal ifølge de afghanske myndigheder være blandt offrerne for Nato´s flyterror.

Afghanerne er oprørte:

-De burde ikke have angrebet lastbilen på grund af tre eller fire oprørere. Civile liv er mere værd,” udtalte Ziarat Gul, der bor i det område, hvor Nato´s luftangreb blev gennemført.

Den USA-indsatte Afghanske præsident Hamid Karzai gik ud og fordømte angrebet.
“Det er i strid med internationale normer at dræbe kvinder og børn”, stod det i en erklæring fra præsidentens kontor.

I april blev elleve børn dræbte under et Nato-angreb i provinsen.

Men den Nato-anførte Isaf-styrken afviser at de har fået rapporter om civile offer, men hævdede at “ti fjender blev dræbt” i et “præcist angreb”.
I februari forbød Karzai de afghanske styrker at bede Nato om at gennemføre luftangreb i tætbefolkdde områder.

FAKTA om Nato´s krig mod Afghanistans folk: Alene i første seks måneder i år er omkring tusind (1.000) ubevæbnede civile afghanere blevet dræbt og flere end to tusind er blevet sårede i Nato´s krig mod den afghanske modstandsbevægelse, ifølge en FN-rapport.

Kilder : Karzai condems Nato air-strike

Skriv en kommentar