År 2 efter det USA-støttede liberal-fascistiske statskup i Kiev : Ukraine i politisk-økonomisk og militær opløsning

14. Februar 2015
Kiev-regimet forsøger desperat at undertrykke den folkelige modstand mod borgerkrigen
KIEV (Ukrainskaja Pravda) Ikke engang et år efter det USA-støttede kontrarevolutionære statskup den 22.februar, er Ukraine et land på vej mod fuldstændig politisk , demokratisk og økonomisk bankerot.
Især  i Kiev-regimets militære styrker er der tydelige tegn på opløsning og demoralisering,  efterhånden som den omfattende folkelige modstand mod borgerkrigen i de  Kiev-kontrollerede områder, slår igennem .

Svaret fra Præsident Petro Poroshenko´s regime er at undertrykke modstanden.

Den 28. januar offentliggjorde “CyberBerkut”, et ukrainsk   “hacker”-kollektiv,  dokumenter indhentet fra Ukraines ledende militære anklager Anatolij Matios´s computer, på sin hjemmeside.

Dokumenterne fortæller at 1.100 medlemmer af Ukraines væbnede styrker mistede livet alene i de to foregående uger. Over 100 beskadigede kampvogne blev efterladt på slagmarken, og snesevis af ukrainske soldater og officerer blev taget til fange.

De hackede dokumenter påviser at i modsætning til hvad  Kiev-regimets ledende  politikere påstår,  er militæret i opløsning.   Nye rekrutter desertere og flygter til Rusland og andre lande.  Soldater sætter deres våben og ammunition til salg.   Kommandanter  er de første til at desertere deres militære enheder.

Unge og uerfarne rekrutter bliver beordret til  meningsløse angreb på oprørsstyrkerne.  Beboere i områder nær slagmarkerne er angiveligt blevet terroriseret af plyndrende desertører og “morderiske galninge i uniform”, som det udtrykkes.
Dokumenterne omfatter også en ordre om, at oplysninger om antallet dræbte og sårede skal holdes hemmeligt og kun skal rapporteres til den ukrainske efterretningstjeneste´s  “terrorbekæmpelses-center”.

Dokumentet fra den militære anklager,   at  1.100 soldater mistede livet i anden halvdel af januar,  peger i retning af at  oprørsbevægelsens vurderinger om antallet  krigsofre, som hidtil har har været ti gange højere end  den ukrainske regerings og FN´s  , ligger nærmere virkeliugheden.

FN´s senest offentliggjorte tal, løber op i 5.400 dræbte civile og militært personel  siden starten af den ukrainske borgerkrig.
Ifølge  den tyske Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ; 8. februar)  vurderer  anonyme kilder i den tyske efterretningstjeneste , at antallet ofre for den ukrainske borgerkrig  er 50.000.   Den hævder, at den ukrainske regerings og FN-tal`s er stærkt underdrevne.
Den ukrainske militær anklager Matios blev citeret i Ukrainskaja Pravda den 10. februar for at sige, at den offentlige anklagers kontor i øjeblikket er ved at undersøge 10.266 soldaters desertering .

  “Det er særligt krænkende, at vi har haft deserteringer , ikke blot blandt de menige, men også blandt generaler . Vi har lige indgivet stævning i retten  mod en brigadegeneral fra efterretningstjenestens udenlandsafdeling anklaget for desertering. “

* * * * * * *

Kilde:DR Nyheder:Den ukrainske opposition har nu underskrevet aftalen med præsidenten Janukovitj.

TV2: Aftalen underskrevet af Præsident Janukovitj, oppositionen og EU-udenrigsministre

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s