Ukraine på afgrundens rand ;År 2 efter det USA- støttede kontrarevolutionære kup i Kiev 22.februar 2014: Borgerkrig, sult, millioner af flygtninge og sygdomsepidemier på vej ifølge WHO

Det kontrarevolutionære liberal-fascistiske kup som fulgte som protest mod EU-ledernes aftale med Viktor Janukovitj den 21.februar 2014 har ikke indfriet de forventninger som de liberal-fascistiske kupmagere lovede det ukrainske folk.
Liberale såvel som socialdemokratiske og fascistiske medier og politikere i Ukraine såvel som i USA og i EU fortrænger, fordrejer hvad der er sket i Ukraine og hvad der førte til den kontrarevolutionære opstand den 22.februar, der styrtede regimet under Præsident Viktor Janukovitj. En præsident som dagen inden , den 21.februar sad i forhandlinger og underskrev en aftale med EU-ledere fra Frankrig, Polen og Tyskland.
Interview med Natalia Vitrenko; Doktor i Økonomisk Videnskab og leder af det Progressive Socialist Parti i Ukraine, , , om den kontrarevolutionære udvikling med stadig optrappet fascistisk terror,trusler og mord som nu har ført Ukraines folk ind i borgerkrigens, den sociale armods, det økonomiske krise ikke mindst dikteret af USA, EU og dets “venner i IMF”. Sammbruddet for den offentlige sundhedssektor risikere nu at medføre omfattende epidimier og massedød advarer WHO

Det der sker og er sket for folkene i Syrien, Irak, Libyen og nu Ukraine det er hvad det venter det russiske folk, folkene i Iran, Kina og andre lande hvis de ikke bøjer sig for USA-imperialismen og dets europæiske Quislinge-stater.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s