Danmark støtter al-Kaida allierede terrororganisationer i Syrien med millionbeløb

18 september 2015

Millioner af svenske og danske skattekroner går direkte til væbnede oppositionsgrupper i Syrien som er allierede med en organisation som FN´s sikkerhedsråd har udpeget som en “terrororganisation”.

Hvor længe skal det fortsætte ?

Svaret findes i Washington, for de nordiske regeringers støtte til de væbnede oppositions- og terrorgrupper i Syrien er hverken i det syriske folks eller de nordiske eller andre europæiske lande og folks interesse. USA´s milliardstøtte til de voldelige terrorgrupper, har som mål at omstyrte det uafhængige Bashir Al-Assad-regime for at installere et uselvstændigt proamerikansk marionetregime, som i Irak,Libyen og Ukraine.
Eller som USA`s vicepræsident Joe Biden, med en sjælden åbenhjertighed, udtrykte det i en tale til studenter på Harvard University i oktober sidste år.
Vicepræsident Biden *1) udtalte at :

Vore allierede i regionen er vort største problem i Syrien. Tyrkerne, saudierne, emiraterne etc. Hvad gjorde de? De var så fast besluttede på at få [Syriens præsident] Assad væk og i grunden skabe en sunni-shia-krig via stedfortrædere, hvad fandt de på ?”, spurgte Biden Harvard-studenterne retoriskt og svarede:

De gav hundredevis af millioner dollar og titusinder tons våben til hvem som helst som skulle kæmpe mod Assad til trods for at de mennesker som modtog leverencerne var al-Nusra og al-Qaida og de radikale elementer af jihadister fra andre dele af verden.

> > > > > > > > >
USA´s Vicepræsident valgte dog at tie om USA`s centrale rolle i støtten til de fascistiske terrorgrupper. Saudiarabien og Tyrkiet beherskes som bekendt af USA-allierede regimer. * * * *

“USA har mere end mange andre bidraget til at skabe det kaos som råder i Mellemøsten”

Udenrigskommentatoren på Sveriges største Dagblad,Wolfgang Hansson kommer nærmere på sandheden idet han skriver: > > > > > > >

“USA har mere end mange andra bidraget til at skabe det kaos som råder i Mellemøsten. USA invaderede Irak 2003 og lod de gamle modsætninger mellem shia- og sunnimuslimer blomstre ud for fuld styrke. Destabiliseringen av Irak er en faktor som har bidraget til den tragiske udvikling i Syrien.”

> > > > > > >
Borgerkrigen i Syrien og Irak, som er en følge af USA´s (og Danmarks) folkeretsstridige aggresion mod Iraks folk fra 2003, er en katastrofe af nærmest bibelske dimensioner.
Som bekendt støttede Danmark USA´s aggression mod Irak i 2003, ligesom Danmark støttede USA´s planer i 2014 for et omfattende terrorbombardement af Syrien for at knuse Bashir al Assad-regimet.

Mindre kendt er at Danmark idag støtter væbnede syriske oppositionsgrupper som er i alliance med al-Kaida-terrornetværket, og som dermed er medskyldige i at civile syrier slås ihjel, fordrives fra deres hjem eller tvinges på flugt ud af landet.
Det skriver journalisten og Syrien-vennen Patrik Paulov i et indlæg i en af Sveriges største aviser; GøteborgsPosten.

En af de syriske “oppositionsledere”som USA og deres EUropæiske medløbere har promoveret som et “demokratisk Syriens” fremtidige ledere kaldes Ahmad Jarba.
Fra juli 2013 till juli 2014 var Hr. Jarba formand for den ” Syriske nationale koalition for revolutions- og modstandsstyrker”, ofte bare den Syriske oppositionskoalition.

Mr.Jabra Han blev budt velkommen i i FN-højkvarteret og af statschefer i flere Nato-stater.
1 april 2014 sendte Ahmad Jarba via et twitter-konto billeder fra sitt besøg i den ”befriede” by Kessab. Det er en lille by i det nordvestlige Syrien vid grænsen til Tyrkiet, med en hovedsaglig armensk kristen befolkning.
Billederne af Jarba i Kessab blev bragt i utallige vestlige staters mainstream-medier.
Mr.Jarba modtages som en “politisk leder” af USA´s Udenrigsminister John Kerry og af Frankrigs socialimperialistiske Præsident Francois Hollande.

Men tavsheden omkring de begivenheder som foregik besøget fik mange til at reagere. Sveriges største nyhedsmedium SVT påpegede at den syriske oppositionsleder glemte at nævne at byens to tusind indbyggere flygtede fra de væbnede oprørere.
Mr.Jarba sagde heller ikke et ord om at al-Kaidagruppen Jabhat al-Nusra tillhørte styrken av ”befriere”.
Begivenhederne udløste protester verden over. ”De ondskskabsfulde angreb af al-Qaida-tilsluttede terrorister mod armenier og andra kristne i Kessab er værre end forfærdelige”, kvidrede det amerikanske kongresmedlem Adam Schiff på hans twitterkonto.
Mr. Schiff rejste sammen med andre ledende politikere i USA spørgsmålet overfor Barack Obama.

Millionstøtte fra Danmark ,Sverige og Kuwait

Hvad har dansk bistand med begivenhederne i Kessab at gøra?

Danmark støtter den syriske oppositionskoalition som Ahmad Jarba var formand for.

I September 2013 bevilgede Thorning-regeringen 25 millioner kroner til Fonden med det Orwellianske navn: Syrian Recovery Trust Fund > > > den Syriske Fond til Genoprettelse af Tilliden ( til de USA-støttede væbnede oppositions og terrormilitser)

For to år siden inledtes et omfattende fremstød for at styrke oppositionen i Syrien. 26 juli 2013 besluttede regeringen i Stockholm at bevilge 40 millioner svenske kronor til deres “oppositionsaktiviter” i de såkaldte befriede områder.

Bakgrunden finns att læse i en rapport af Jan Thesleff, Sveriges särskilda sändebud för den syriska oppositionen, från ett møde om Syrien i Paris 28 januar 2013. Rapporten er et af manga UD-dokument om Sveriges Syrienbistand som Patrik Paulov har fået fra udenrigsministeriet i Stockholm.

Ifølge rapporten sagde Frankrigs udenrigsminister Laurent Fabius att den syriske oppositionskoalition lider av ”legitimitetsproblem” på landjorden.
Et centralt spørgsmål var derfor hvad omverdenen – det vill sige Frankrig, Sverige, USA, Danmark, Saudiarabien, Katar og de øvrige 50 lande på Parismødet – kan gøre for att styrke oppositionens folkelige opbakning i de ”befriede områder”.
Svaret blev Syrian Recovery Trust Fund.
Formålet var att give samfundsservice i oppositionens navn med målet at øge dets (svage) folkelige støtte. Den Tyske Udviklingsbank blev fondens administrator, og Tyrkiet blev base for virksomheden.
Oppositionskoalitionen gavs en særstillning som formand i SRTF:s bestyrelse.
I det dokument som blev underskrevet ved fondens stiftelse den 2 september 2013 finder man underskriften fra ikke mindre end Ahmad Jarba. Samme “oppositionspolitiker” som senere kaldte Kessab en befriet by, efter at dets indbyggere var flygtet.

Var Kessab en enkeltstående fejltagelse ?
Svaret er nej. Den syriske oppositionskoalition som Danmark, Sverige, USA, Kuwait med flera støtter med 900 millioner (svenske)kronor genom SRTF, tilstår at man samarbejder med al-Kaidagruppen Jabhat al-Nusra.

29 april i år framtrådte Jarbas efterfølger, Khaled Khoja, på en pressekonference i FN-højkvarteret. Flere spørgsmål handlede om oprørernes erobring af byen Idlib. At al-Kaida deltog rapporteret verden over . Khaled Khoja indrømmede overfor journalister at oppositionens styrker har en ”taktisk allians” med Jabhat al-Nusra.

Hvad siger UD til at svenskt bistand går till oppositionella som er allierede med en organisation som FN´s sikkerhetsråd stempler som terrorister? spørger Patrik Paulov
Ambassadør Niklas Kebbon, Sveriges sendebud for Syrienkrigen, svarer at Sverige anser att SRTF inte ska göra något som stödjer Jabhat al-Nusra, IS (DAESH) eller andra tveksamma grupper.
”Men nu finns det fler länder i styrelsen och det finns olika åsikter om hur restriktiv man ska vara.”
”De är så illa tvugna”
På frågan om alliansen mellan Sverigestödd opposition och den av FN terrorstämplade al-Qaidagruppen svarar Kebbon: ”Det är klart att oppositions- koalitionen har kontakter med Jabhat al-Nusra … De är så illa tvungna om de vill försöka förse befolkningen i de här områdena med samhällstjänster.”
I Stefan Löfvens regeringsförklaring fördöms ”Assadregimens omfattande attacker mot civila och ISIL:s barbariska övergrepp”. Men statsministern säger inget om de attacker och övergrepp som utförs av den Sverigestödda syriska oppositionen och dess allierade.
Om Sverige, som regeringserklæringen (Stefan Løfvens S-MP-regerig) siger, vill verka för en politisk løsning på konflikten och stödja de fredsinitiativ som pågår måste mångmiljonstödet till al-Kaidas allierade stoppas.

:Stoppa Sveriges stöd till al-Qaidas allierade i Syrien”, skrev den svenske journalist Patrik Paulov i GöteborgsPosten, en af Sveriges største aviser

Kilder:
* Formellt udleverede dokumenter fra Sveriges Udenrigsministerium (UD).
* Inspillet interview med Syriensendebudet Niklas Kebbon.
* Filmet pressekonferense på FN´s netside hvor den syriska oppositionens president Khaled Khoja tilstår den “taktiska alliance” med al-Kaidagruppen Jabhat al-Nusra.
Udenrigsministeriets hjemmeside:
Danmark yder bidrag til Syria Recovery Trust Fund
* Desuden Syrian Recovery Trust Fund, SRTF´s hjemmeside

Danmark tilsluttede sig i september 2013 den terrorfinansierende Syrian Recovery Trust Fund.
I anledning af indvielsesceremonien udtalte udenrigsminister Martin Lidegård blandt andet :

”Jeg er meget glad for, at Danmark som det første land efter de to stiftere har kunnet bidrage til Syrian Recovery Trust Fund. Det følger op på vores i forvejen store støtte til de moderate oppositionskræfter og vores indsats for den syriske lokalbefolkning. Det er en politisk prioritet for mig og regeringen. Fonden kommer til at spille en vigtig rolle i de bestræbelser, som det internationale samfund og den moderate syriske opposition udfolder for at sikre basale levevilkår for civilbefolkningen i de oppositionskontrollerede områder. En tidlig indsats som denne er helt central for stabiliseringen af områderne. Den er med til at forberede Syrien på den transitionsproces, som vi alle ønsker at se.” . . . . . . .

*1)Biden: Turks, Saudis, UAE funded and armed Al Nusra and Al Qaeda
*2)Ahmad al Jarba the public enemy and hid friends:The Criminal Record of the Head of the Syrian National Coalition
http://journal-neo.org/2014/02/09/ahmad-al-jarba-the-public-enemy-and-his-friends/

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s