Nyt blodigt massemord i Amerika: Born in the U.S. A.

12.Juni 2016 22:48

ORLANDO (Orlando Sentinel).

Den blodige terror, vold og borgerkrig som er brutal hverdag for folkene i Kosovo, Afghanistan, Irak, Libyen og Syrien, blev virkelighed for indbyggerne i storbyen Orlando i delstaten Florida da en åbenbart ensom desperat gerningsmand ; Born in the U.S.A., gennemførte et brutalt og blodigt attentat mod en natklub for homoseksuelle.

De flere hundrede ubevæbnede gæster blev værgeløse ofre for den bevæbnede gerningsmands vanvittige amokløb. En afstumpet nedslagtning af uskyldige civile som minder om den norske højreradikale, “ariske” og “antikommunistiske kriger”, Anders Behring Breiviks terrorattenat mod ubevæbnede og uskyldige unge på Utøya i Norge som krævede endnu flere menneskeliv i 2011.

Panikken brød ud på Orlanda-natklubben da gæsterne natten til søndag blev bevidste om gerningsmandens vanvittige og desperate amokløb. Gerningsmanden Omar Mateen, born in the U.S.A. skal ifølge vidner have skudt vildt omkring sig.
Mindst 50 mennesker mistede livet, endu flere er kvæstede eller hårdt sårede. Antallet ofre forventes stige i de komennde timer og dage. Det er muligt at antallet ofre dermed kommer til at overstige det højreradikale terrorattentat i Oklahoma City i 1995 hvor 68 mennesker mistede livet. Hvad der er foregået i hovedet på den 29 årige Omar Mateen vil vi sandsynligvis aldrig få fuldt kendskab til.

En ting er sikker, søndags nattens massakre i Orlando var ikke den sidste i USA, heller ikke den værste.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   Den værste massenedskydning i USA´s historie var den brutale nedskydning af 150 Lakota-indianere i Pine Ridge Indianer Reservatet i South Dakota i 1890, udført af det hvide , sikkert “kristent-protestantiske” i American Cavalry.

USA og dets danske medløbere i regering og militær står bag krig, terror, vold og borgerkrig ikke bare i Irak siden 2003, men også i Libyen og Syrien siden 2011 hvor højreradikale “nyttige idioter” er blevet opmuntret og understøttet; militært og økonomisk,af USA og dets liberale og fascistiske allierede i Saudi Arabien , Tyrkiet, Danmark, Sverige og en række andre medlemmer af Onkel Sams harem i Europa . . . . .. . til at styrte de uafhængige regimer i Damaskus og Tripoli

Hykleriet vil ingen ende tage i udtalelserne fra USA´s ledende politikere i timerne efter attentatet, fra Obama som for 15. – FEMTENDE – gang, som Præsident, fordømte en massakre i USA til Clinton som talte om en “virus” som skal bekæmpes til Trumpf som vil skærpe “emigrations-lovgivningen” . USA´s politiske elite fra Obama til Clinton Problemet for Trumpf og Clinton er at gerningsmanden bag massemordet i Orlando og langt hovedparten af USA´s massemordere er fødte i USA ; Born in The United States of War, Terror and Murder.
Obama selv, USA´s Præsident skriver løbende,sammen med Cia og Pentagon, dødslister over folk som anses udgøre en trussel mod supermagten.
Disse mennesker bliver løbende slået ihjel , uden retsager, domstole eller nogen mulighed for at forsvare sig. Dødsordren underskriver Præsidenten løbende.  Henrettelsen sker på bekvemt og på flere tusind kilometers afstand gennem de feje førerløse droner angreb. Angreb som ofte fører til døden for ubevæbnede eller “uskyldige” mennesker.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s