Sverige: tre dræbte i racistisk, højreradikalt terrorangreb på skole

22.Oktober 2016

TROLLHÄTTAN (Metro)   IDAG, den 22. oktober er det årsdagen for endnu et fascistisk terrorangreb i Europa og den arabiske verden.

Den 22.oktober 2015 klokken 10:06 ankom den 21- årige Anton Lundin Petterson til folkeskolen “Kronan” i industribyen Trollhättan i Vestsverige.
 Anton er inspireret og ophidset af de højreliberale og racistiske konspirationsteorier hvor “muslimske invandrere og kriminelle udlændinge” udpeges som syndebukke for den kapitalistiske krise, nedskæringer, fattigdom, kriminalitet og terror i Europa og USA.
Det er de samme ideer som inspirerede Anders Behring Breivik til terrorattentatet i Norge den 22.Juli 2011.
Ligesom i 1930`erne, hvor “jøder” og “kommunister” blev udpeget som syndebukke for den kapitalistiske krise og fattigdom, er det borgerlige, højreliberale medier og politikere, understøttet af de mest reaktionære og chauvinistiske dele af det vestlige kapitalistiske bourgeoisi (Murdoch og andre) som udbreder de racistiske krigsophidsende konspirationsteorier.

Når den 21- årige Anton Lundin Petterson for et år siden træder ind gennem en sideindgang til “Kronan-skolen er han klædt i sort læderjakke og støvler. Thors hammer dingler i en kæde om halsen. Den fascistiske morder bærer en sort maske. På hovedet har han en sortmalet tysk militærhjelm fra Anden Verdenskrig.  I højre hånd har han bevæbnet sig med et langt sværd, på internettet markedsført som et ”vikingesværd” med  et knivskarpt blad (”sylevass egg”).

I ørerne på den “fascistiske kriger” dåner Dragula med metal-noiceartisten Rob Zombie på højeste lydstyrke : ”Dead! I am the one/ exterminating son”.

Vidnesbyrd afslører hvordan den unge højreradikale terrorist bevæger sig frem gennem skolens gange. Offrene udvælges efter deres udseende. Den første den unge svenske ” fascistiske kriger” møder er den 20 årige elevassistent   Lavin Eskander. Han bliver brutalt slagtet  med det sværd som den hvide “kristent-protestantiske vikingekriger” er udrustet med.  Lavin Eskander er død på stedet.  Hans  “forbrydelse” : han ser ikke ud som en “ægte svensk kristen-protestant”.  

  Kort derefter bliver Hassan, en 15 årig elev stukket ned. Også dette uskyldige og ubebæbnede menneske bliver et offer for denne individuelle fascistiske terror.

OFFRER for HØJREradikal fascistisk terror i  Sverige den 22.Oktober 2015:

Lavin Eskandar, David Issa, Ahmed Hassan, Nazir Amso och Wahed Kosa. Tre av hans offer: 20 årige Eskandar, 15 årige Hassan og 42 årige Amso bliver slagtet til døde.

 En, Wahid Kosa blev hårdt såret inden tilkaldte politistyrker åbner ild mod den svenske terrorist og likvidere ham.

alp1

Den sortklædte Anton Lundin Pettersson (t.v.)) som for et år siden myrdede tre personer på “Kronans skola” i svenske Trollhättan, var en ivrig læser af de højreradikale internet-blogger  ”The amazing atheist” (Thomas James Kirk) och ”The golden one” (Marcus Follin).   KILDE: Aftonbladet

FAKTA om SVERIGE og den højreradikale terror.

Siden det fascistiske attentat og mord på Sveriges Statsminister Oluf Palme i 1986 er Sverige blevet et center for højreliberal og -radikal fascistisk propaganda og terror.  

I starten af halvfemserne hærger “hvide ariske” og nationalsocialistiske” terrorgrupper Sverige med trusler, vold, mishandel og mord. Den fascistiske morder og terrorist John Wolfgang Alexander Ausonius, berygtet som “lasermanden”, forsøgte i begyndelsen af 1990`erne at indlede “racekrigen” mod “indvandrerne”. “Lasermanden” nådede at gennemføre 11 attentater mod “mørkhudede ikke-svensk udseende” mennesker, inden han bliver taget på fersk gerning i 1992. Samtidig optrapper de fascistiske terrorgrupper mordbrand og overfald og mishandel påflygtninge og invandrerer.

Terrorattentatet den 22.oktober 2015 var ikke det eneste terrorattantat i Sverige dette efterår. Ifølge “Global terrorism”´s  database steg antallet terror-attentat i Sverige till rekordniveauer år 2015. Mellem år 2010 och 2015 skete sammenlagt 47 incidenter.

Antalet varierede mellem nul og tre incidenter årligt, frem til 2014 då seks attentat indtraf.
År 2015 blev hele 36 attentat udført af de højreradikale fascistiske kræfter  . Majoriteten var angreb mod eksisterende eller kommende asylcentre og børne- og ungdomshjem. Mørkertallet er stort. Ikke et eneste af alle angrebene mod romska opholdsteder dettte år er inkluderet i materialet.
HVEM var Anton Lundin Petterson ?
Et år er nu gået siden terrorattentatet i Trollhättan. Gerningsmannen var en svensk udgave af den “antikommunistiske kriger” Ander Behring  Breivik (22.juli 2011)  med det helsvenske navn Anton Lundin Pettersson.
Han var en  stakkel  med  hovedet  fuldt  af chauvinistiske  vestlige  ideer om  den euro-amerikanske  verdens  overlegenhed  over  de arabiske og øvrige ikke-hvide folkeslag. Samfundet  trues av “svartskallar” (“perkere” på dansk racistisk slang), især de som tilbeder Muhammed, profet for den “umenneskelige religion” som forfatteren Ole Hyltoft har betegnet Islam. Derfor måtte han handle som en svensk mand, der står på mål for sine idéer om at forsvarer den nordiske kultur og levevis mod bærerne af de “umenneskelige ideer og kultur” som vor tids “undermennesker”, som har fået ideer om at deres kultur, etnicitet, religion og levevis er ligværdig den nordiske.
Derfor skal de straffes med døden. Straffen eksekveres gennem at udvælge nogle tilfældige ikke-hvide på en skole i hjembyen. De bliver stukket ned med Antons införskaffade vapen.
At politiet fik så hurtigt kontroll over situationen og skød med skarpt for at stoppe denne “nordiske kriger” reddede mange menneskeliv. DE skarpe skud var ikke til at komme udenom. Desværre mistede gerningsmanden livet. Derfor bliver det ingen retssag mod denne individuelle fascistiske kriger.

De forskruede antiarabiske og racistiske konspirationsteorier i Anton´s hoved har han ikke selv fundet på. De er et resultat af årevis af bevidst imperialistisk propaganda som han, ligesom millioner af andre, er blevet “fodret” med gennem internet, aviser, fjersyn og andre medier i den vestlige verden. Ikke mindst USA- imperialismens “krig mod terror” i Afghanistan, Irak, Libyen og Syrien og den reaktionære krigspropaganda som borgerlige medier har været fyldt med, helt tilbage til den første Golf-krig mod Irak i 1991.

Den irakiske regering under Saddam Husseien var jo, ifølge Bush-regimet i Washington, allieret med Al-Kaida terrornetværket (Osama bin Ladin) og var i besiddelse af masseødelæggelsesvåben som kunne “slå ned” i London på “45 minutter” , ifølge Washingtons trofaste allierede i London; Tony “the Poodle” Blair  fra socialdemokratiske Labour.

Medier  og  politikere  i  USA  såvel som Danmark,  Sverige  og  andre europæiske lande viderebragte  ukritisk  de  højreliberale  imperialistiske  konspirationsteorier om Baghdad-regimets forbindelser til og terrornetværket “Al Kaida” og masseødelæggelsesvåben  som  truede  Europa “indenfor 45 minutter”.
Medierne svømmede over med  forestillingen om den  arabiske  og muslimske  “terror-trussel”.  Det skete samtidigt som de gammelnazistiske og neo-fascistiske kræfter i 1990´erne var på fremmarch, stærkt opmuntret af sammenbruddet for det kriseramte statskapitalistiske regime i Moskva under neo-revisionisten Michail Gorbatjov i 1991.

 DE borgerlige  politikere og medier i Sverige  såvel som  i Danmark  har  ikke  bare opmuntret  og  bagataliseret   “de højreliberale”  konspirations-teorier  om den  “arabiske-muslimske   terrortrussel”   men har  medvirket   til at   realisere   dem,  gennem  aggressionskrigen  mod  Iraks  folk i  2003,  som Tyskland, Frankrig eller Rusland ikke ville deltage i militært.
Så länge vi inte vänder utvecklingen till något som kan inge människor en smula hopp om en bättre framtid, kommer vi att se fler vansinnesdåd från unga pojkar som åtminstone vill synas ordentligt en gång i livet och skriva in sina namn i historien. Det gælder både i Sverige, Danmark såvel som i den arabiske verden.

Hver eneste diskussion om flere vagter på skolor, låste døre, overvågningsapparater, elektroniske inpasseringssystem, IT-overvåkning … framstår som de eneste skridt for at mindske usikkerheden og frygten for nye desperate individuelle terrorangreb en smule i hverdagslivet nu.
Men alla dessa i nuläget ganska ”rimliga förslag” leder oss bara vidare ut i större spänningsfält, större sprängladdningar och effektivare vapen i de enskilda vansinnesdåden. Kort sagt kapitalens “teknisk-videnskabelige revolution” kan ikke løse eller stoppe krig og terror. USA´s militær talte om de højteknologiske militære angreb som nærmest “kirurgisk” som skulle “befri” Iraks folk når krigen mod Saddam- Hussein-regimet blev indledt i 2003.
Idag sender Obama-regimet hver eneste dag ubemandede højteknologiske dronere (unmanned combat aerial vehicle (UCAV)) for slå “terrorister ihjel” og tusinder af andre “tilfældige” ;civile og ubebæbnede mennesker i den muslimske verden. Det sker uden beviser, retsag eller domme.
Et klart brud mod international ret og folkeretten.

Hvis Obama-regimet og et kommende regime i Washington under den “demokratiske feminist Hilary Clinton” mener alvor med talen om “alle menneskers ligeværdighed uansat race, etnicitet eller nationalitet” betyder det at USA i fremtiden ikke vil holde sig tilbage for at give ordre om angribe europæiske lande som Danmark, Sverige og Rusland  med UCAC, “højteknologiske droner” “autonome bombefly” for at slå terrorister ihjel, med “kirurgisk præcision”, ligesom USA gør idag mod “terrorister i Afghanistan, Irak og  Pakistan.
 Hvis  IKKE ; er der tale om en brutal euroamerikansk racisme. Hvis USA IKKE vil bruge de “højteknologiske droner” for at “slå terrorister” og  tusinder af tilfældige mennesker ihjel i Danmark, Sverige , Rusland eller Frankrig, men gerne i lande som Irak, Afghanistan og Pakistan så er der tale om ren racistisk apartheid-terror

For arbejderklassen og de progressive kræfter for fred, frihed og demokrati i Europa, USA såvel som i den arabiske verden er den daglige klassekamp, den politiske-økonomiske kamp mod de storkapitalistiske kræfter som hver dag “sender regningen” for det kapitalistiske systems krise til arbejderklassen, såvel som den væbnede kamp mod besættelsesmagten, den eneste mulighed for at sikre folkene fred, selvstændighed, frihed og velfærd. Kun gennem en sådan langvarig, stædig kamp kan imperialismen stoppes og besejres.

Tænderne skal trækkes ud af det blodryppende imperialistiske monster; “the evil empire”, som med USA som centrum, hersker i verden idag, hvis jordens folk skal gøre sig håb om en bedre, retfærdig og fredelig verdensorden.

KILDE: Aftonbladet: Morderisk propaganda

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s