Terror i Syrien og Sverige : Ubevæbnede civile døde efter terrorangreb i Syrien og Sverige

8.April 2017

KHAN SHEIKHOUN/HOMS/STOCKHOLM (Al Arabija/Expressen)

Fredag den 31.marts > > > > > > > > >

Ikke engang en uge inden det kyniske gasangreb på indbyggerne i Syriske Khan Sheikhoun udtalte USA´s udenrigsminister Tillerson at det er Syriens folk der afgør hvem der er præsident i Syrien ( CITAT: > > > > Secretary of State Rex Tillerson “I think the status and the longer-term status of President Assad will be decided by the Syrian people.

Problemet for USA og det “folkevalgte” regime under Præsident Trump er at oppositionen, the “Democrats” og store dele af regeringspartiet Republicans (McCain & Co), hele tiden understøttet af de ikke-folkevalgte spion- og terrororganisationer som CIA og andre, ønsker en krig for at styrte det uafhængige Syriens legitime regering under Bashar Al Assad.

På samme måde som Libyens regering under Mu’ammar al-Kaddafi blev styrtet i 2011 gennem en bombeterrorkampagne udført af de aggressive Nato-stater uden modstand fra Rusland og Folkerepublikken Kina. Hverken Rusland eller F.R.Kina stemte imod den FN-resolution som “godkendte” Nato´s aggression mod Libyens folk i FN´s Sikkerhedsråd.
På samme måde som regimet i Irak under Saddam Hussien blev styrtet i 2003 af USA og en række Nato-stater med påskud om “masseødelæggelsesvåben” og “forbindelser til Al Kaida”.

58 civile døde efter gasangreb i Khan Sheikhoun

Ikke engang en uge efter Udenrigsminster Tillersons udtalelse om at det er “Syriens folk der afgør hvem der skal være præsident i Syrien” er Nato- og EU-landenes medier fyldte med nyheden om et “Syriens militær bruger kemisk våben mod civilbefolkningen” i Khan Sheikhoun. En påstand der kommer fra de udenlandsk støttede oprørsgruppers propagandakanaler.
Medierne fremlægger ikke skyggen af beviser for at Syriens regering står bag “brugen af kemiske våben”. For som Danmarks Statminister Helle Thorning i 2013 svarede på spørgsmålet om hun havde set noget bevis for at “Syriens militærs brug af keniske våben mod civilbefolkningen”: Vi “behøver ikke nogen beviser. Vi stoler på vore allierede ” (Obama-regimets påstand, støttet af CIA, om at Syriens militær havde angrebet civilbefolkningen i Gouta med kemiske våben i 2013).
Alt peger i retning af at nervegasangrebet i 2013 og igen i tirsdags var et “falsk flag” terrorangreb udført af de udenlandsk støttede terrorgrupper som har flere “gasspecialister” fra Saddam Hussien-regimet i dets rækker.

Den „undergravende“ amerikanske journalist Seymour M. Hersh dokumenterede allerede i 2013, at flere af USA´s spiontjenester sidder inde med beviser for, at al-Kaida-gruppen Jabhat al-Nusra i Syrien ( idag kalder de sig Tahrir al-Sham) var i stand til at producere saringas.

Carla Del Ponte, som i 2013 var leder af FN’s taskforce for Syrien, frikendte Assad-regimet for anklagen om brug af giftgas og rettede mistanken mod de udenlandsk støttede og bevæbnede “oprørsgrupper”.

TIRSDAG den 4.April 2017 > > > > > > > > >

I tirsdags, den 4.april angriber det Syriske militær de udenlandske støttede oprørs og terrorgruppers våbenfabrikker i Khan Sheikhoun i Syriens nordøstlige Idlib-provins. En region som stadig er under kontrol af de udenlandsk støttede oprørs- og terrororganisationer , blandt andre den såkaldte al-Nusra Front, som tidligere har udført angreb med chemical weapons (giftgasser). Samme dag bliver flere indbyggere i Khan Sheikhoun udsat for giftgasser. Giftgasser som ifølge Syrian Observatory for Human Rights, a monitoring body linked to the Syrian opposition, kræver 58 menneskeliv, her iblandt 11 børn.
DE udenlandsk støttede oprørsgrupper som kontrollerer regionen starter nu, med støtte fra de imperialistiske Nato- og EU-staters borgerligt-liberale, socialistiske og trotskistiske medier og politikere en kampagne som går ud på at det er Syriens regering under Bashar Al Assad som er ansvarlig for at bruge “kemiske våben mod befolkningen”. Det samme hævdede de udenlandsk støttede oprørs- og terrorgrupper i 2013 da befolkningen i Gouta blev udsat for et sarin gasangreb . Giftgasangrebet i 2013 kom “mærkeligt nok” EFTER at USA´s præsident (Obama) overfor “hele verdenspressen” havde talt højt om “brugen af kemiske våben i Syrien”, som “grænsen” (“the red line”)for hvad verdens selvudnævnte politiske overdommer og militære enehersker ;The United States of War & Terror, kunne acceptere.

Nu skulle Syriens regering omstyrtes på samme måde som Iraks og Libyens blev det i 2003 og 2011. Men Obama blev mødt af en udbredt folkelig modstand mod flere militære eventyr , også i parlamentet (KOngressen) i Washington ligesom flere generaler i Pentagon var imod en krig mod Syrien, men Obama mødte også modstand fra USA´s nærmeste Nato-allierede i London hvor parlamentet sagde nej til britisk deltagelse i en militær aggresion mod Syriens folk i 2013. Og så kom Rusland og forelog at Syrien skulle destruere alle landets kemiske våben.

I tirsdag afviste Syriens regering at der var brugt kemiske våben i angrebet på de udenlandsk støttede oprørs- og terrorgrupper i Khan Sheikhoun men peger på at the blast had been caused by an explosion at a weapons factory run by the Islamist al-Nusra Front, which has a strong presence in the region and has previously conducted chemical weapons attacks.
Det kan slet ikke udelukkes at gasangebet på civile i Idlib var et “falsk flag”
terrorangreb for at give CIA og de antirussiske og antisyriske krigsanstiftere og kriminelle krigsforbrydere i Washinghton et “moralsk påskud for at vende deres mislykkede forsøg på at styrte Syriens legitime regering til et nyt forsøg på at indlede en militær aggresion med støtte fra . . . . . . . . hvem ? ? Fascisterne i Saudiarabien ? den zionistiske Apartheid- og terrorstat Israel ? ? Idioterne i Grusien eller Ukraine ? ? Lars Løkkes Danmark sender sikkert et par brugte F16 fly og 117 professionelle overbetalte, men eventyrslystne unge mænd som er klar til at dø for oprettelsen af et USA- og Saudi-støttet kalifat i Syrien.

FREDAG den 7.April > > > > > > > > > >
Tretten dræbte, hvoraf fire børn i USA´s terrorangreb mod Syrisk lufthavn
Natten til fredag den 7.april affyrede USA´s krigsmagt 59 dødsbringende missiler mod den Arabiske Republik Syriens territorium efter direkte ordre fra USA´s Præsident Donald J. Trump. Angiveligt vil Trump-regimet med fuld støtte fra den “Demokratiske opposition” ; (Clinton/Obama-gruppen) som med alle midler og hjælp fra spion – og terrororganisationen CIA har forsøgt at få Trump afsat for “samarbejdet med Putins Rusland”, straffe Syrien´s legitime regering under Bashar Al Assad og dets militær for de døde efter giftgasudslippet i syriske Khan Sheikhoun i tirsdags (4.april). En by som ligger i Idlip-provinsen som stadig kontrolleres af de udenlandsk støttede oprørs- og terrorgrupper.
* * * Trump slår syriske børn ihjel med krydsermissiler
Men den folkeretstridige “straffeaktion” mod Al Shayrat-lufthavnen i Homs-regionen ødelægger ganske vist dele af lufthavnen og fem syriske soldater mister livet, men Syriens militær som ifølge Præsident Trump, CIA, Clinton, Obama, Pentagon, New York Times og The United Bull Shit of All Times stod bag “brugen af kemiske våben mod civile og børn” i Khan Sheikhoun, kan fortsætte med at bruge Al Shayrat lufthavnen som en base for angreb på de udenlandsk støttede oprørs- og terorgrupper.
Trump-regimet ville være sikker på at terrorbombardementet fredag nat blev opfattet på den “rigtige måde” af regimet i Damaskus såvel som Syriens legitime allierede i Moskva. Det bekræfter USA´s militær i Pentagon i en udtalelse som bekræfter at Russian armed forces present at the base were given advance warning of the impending military action in order to

“minimise risk to Russian or Syrian personnel located at the airfield,”

a statement echoed by the White House, which said that infrastructure rather than people had been the target of the “warning shot” strike.
Hen over hovedet på det Syriske folks legitime regering i Damaskus gav Trump-regimet flere timer inden angrebet Ruslands militær i Syrien besked om Trump-regimets planer om at bombardere den syrisk lufthavn. Derfor kunne russisk og dele af det syrisk militær bringe sig i sikkerhed med undtagelse af fem syriske soldater, ligesom de nåede at flytte flere fly væk fra lufthavnen. Trump-regeringen angreb på Syrien fredag skulle som en araber udtalte til SVT´s korrespondent i Cairo: “at slå nogle arabere ihjel” hjælper altid en amerikansk præsident med at komme ud af hans angivelige upopoularitet

Matthew Chance, CNN’s senior international correspondent based in Moscow,

sagde “Russia was warned of the attack before it took place. Nevertheless, Chance pointed out, Russia did not choose to use surface-to-air missiles systems in place in Syria that are “fully capable of intercepting cruise missiles if they so choose to” which, he said, “implies a degree of tacit Russian consent to the strikes.”

Trump-regimet bombeterror mod Syriens folk kostede ifølge borgmesteren i Homs Talal al-Barazi, hvor Al Shayrat-lufthavnen ligger, 13 mennesker livet. Her iblandt fem soldiers on the base and eight civilians in areas surrounding the facility. , including four children, in two villages were killed in the strike, Syrian state news agency SANA reported.

Fra det fascistiske Kongerige SaudiArabia, rapporterer det statslige Saudi Press Agency at U.S. President Donald Trump has spoken by telephone with det fascistiske enevældsregime under Kong Salman about the U.S. missile strike on Syria.
Ifølge bureauet roste det Saudiske regimes monark under fredagens samtale : “congratulated Trump for his “courageous decision.”
FREDAG den 7.april > > > > > > > > > > > >
Fire uskyldige civile dræbte i fejt terrorangreb i Sverige
Senere fredag den 7.april omkring klokken tre eftermiddag bliver fire mennesker dræbt og 15 kvæstede da en enlig gerningsmænd med en stjålen lastbil som våben mejer folk ned i en gågade i Stockholmns centrum.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s